AnyCubic Kobra 3 Combo 3D Printer

AnyCubic
Tootekood: K3CBBK0A-O
Hind
416.40 €
Kuumakse
12.15 € / kuumakse alates

AnyCubic Kobra 3 Combo 3D Printer

AnyCubic Kobra 3 Combo on arenenud 3D-printer, mis pakub hulgaliselt funktsioone ja mugavusi, mis on ideaalsed nii algajatele kui ka edasijõudnud kasutajatele. Kiire printimise, arenenud värvikontrolli ja intelligentsete haldusfunktsioonidega seab Kobra 3 Combo uusi standardeid 3D-printimise maailmas.

Arenenud tehnilised omadused

AnyCubic Kobra 3 Combo paistab silma oma muljetavaldava printimiskiiruseni kuni 600 mm/s, mis tagab projektide kiire valmimise. Kahe 200W PTC küttega varustatud printer tagab tõhusa õhuringluse, et säilitada konstantne temperatuur ja tagada kvaliteetsed printimised. Maksimaalne düüsitemperatuur on 300°C ja kuumutustabeli temperatuur 110°C, seade on ühilduv erinevate printimismaterjalidega nagu PLA, PETG ja TPU.

Innovatiivne mitmevärviline printimissüsteem

Printer toetab mitmevärvilist printimist, võimaldades kasutada kuni 4 värvi samaaegselt ja kuni 8 värvi valikuliselt. Color Engine Pro süsteem tagab täpse ja tõhusa värvihalduse ainulaadsete mitmevärviliste disainide loomiseks. RFID sünkroniseerimine hoolitseb filamendi täpse värvi sobitamise eest, mis suurendab printimise efektiivsust.

Intelligentne haldus ja jälgimine

Kobra 3 Combo sisseehitatud G-sensor tuvastab ja kompenseerib vibratsiooni, mis tagab erakordselt sujuvad ja kvaliteetsed printimised. AnyCubic algoritm kontrollib düüsirõhku täpselt, et tagada filamendi sujuv ekstrusioon igal kihil. Lisaks peatab düüsitõkke tuvastamise funktsioon automaatselt printimise ja hoiatab kasutajat, kaitstes seadet kahjustuste eest.

Kasutusmugavus ja hooldus

Printer on loodud kasutusmugavust silmas pidades. Lihtsustatud seadistus ja lihtsad kaablite ühendused muudavad paigaldamise kiireks ja probleemivabaks. 4.3-tolline puutetundlik ekraan, mille kaldenurk on reguleeritav vahemikus 30° kuni 60°, võimaldab mugavat printeri juhtimist igas asendis. Süsteemi moodul on kaitstud saastumise eest, et hõlbustada puhastamist ja hooldust.

Kaugjuhtimine ja kaasaegne rakendus

AnyCubic rakenduse ja AnyCubic Sliceriga saavad kasutajad printimisprotsessi juhtida igast kohast. Rakendus võimaldab reaalajas printimise jälgimist ja printeri kaugjuhtimist, andes täieliku kontrolli projekti üle ilma seadme läheduses olemata. LAN-režiim kõrvaldab võrgu latentsuse, pakkudes kiiret ja turvalist ühendust.

TOODE ON EELMÜÜGIS, TOIMETAMINE SÕLTUB TOOTJA TARNEST.

TootjaAnyCubic
mudelK3CBBK0A-O
Seadme kaal9.2 kg
Kuumutustabeli maksimaalne temperatuur110°C
Maksimaalne düüsitemperatuur300°C
Masina mõõtmed452.9 (P) x 504.7 (L) x 483 mm (K)
Puutetundlik ekraan4.3 tolli
Netokaal4.6 kg
Mitmevärviline printimine4 värvi, laiendatav 8 värvini
PrintimismaterjalPLA, PETG, TPU
Printimiskiirus600 mm/s max.
Printimis mõõtmed250 × 250 × 260 mm
Toiteallikas400W
Filamendi konteineri mõõtmed365.94(P) x 282.8(L) x 234.5 mm(K)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
421 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.