AnyCubic Photon Mono M5s 3D Printer

AnyCubic
Tootekood: PM5SB0BK-Y-O
Hind
273.60 €
Kuumakse
7.98 € / kuumakse alates

AnyCubic Photon Mono M5s 3D printer.

Loo veelgi täiuslikumaid ja detailiderikkaid trükiseid. AnyCubic Photon Mono M5s 3D printer pakub täpsust kuni 19x24 μm ja sellel on 10.1-tolline 12K LCD monokroomne ekraan. Samuti võimaldab see automaatset tasandamist ja pakub trükki kiirus kuni 105 mm/h. Sul on ka käsutuses spetsiaalne Anycubic rakendus, kus leiad palju kasulikke funktsioone ja rohkelt valmis mudeleid.

Erakordne täpsus, rikkalikud detailid

Photon Mono M5s printer võimaldab sul hoolitseda isegi kõige väiksemate trükidetailide eest. Sellel on 10.1-tolline 12K LCD monokroomne ekraan ja see tagab XY täpsuse 19x24 μm. Nüüd saad vaevata luua hulgaliselt kvaliteetseid mudeleid, mis üllatavad sind detailide rohkusest!

Automaatne tasandamine

Sa ei pea enam muretsema printeri käsitsi tasandamise pärast. Photon Mono M5s mudel hoolitseb selle eest sinu eest! Seade on varustatud mehaanilise anduri ja ujuva mooduliga, nii et see optimeerib automaatselt vajalikud seaded. Uuri välja, et detailsete mudelite loomine võib olla lihtsam, kui arvasid!

Muljetavaldav trükki kiirus

Unusta pikad ootamised, kuni sinu trükised on valmis. Photon Mono M5s printer suudab printida kiirusel kuni 105 mm/tunnis ja on varustatud täiustatud filmiga, mis muudab selle mitte ainult väga efektiivseks, vaid vähendab ka rikke riski.

Perfect for beginners

Tänu kasutatud nutikatele lahendustele on printer väga lihtne kasutada ja sobib isegi algajatele. Seade kontrollib automaatselt oma tööd, et tagada sujuv ja usaldusväärne töö ning minimeerida trükikahjustuse riski. See tuvastab ka jäänud vaikude koguse ja jälgib printimise staatust.

Anycubic rakendus

Hoolid lisavõimaluste eest? Paigalda Anycubic rakendus! Sealt leiad hulgaliselt originaalmudeleid printimiseks, nii et saad lihtsalt oma printerit testida. Printimisprotsessi eelvaade on samuti saadaval - nüüd on täielik kontroll sinu kätes!

Veelgi nutikamad lahendused

Uues Anycubic Photon Workshop 3.1 tarkvara versioonis on intelligentne režiim, mis võimaldab automaatselt kohandada eksponeerimise parameetreid trükitava mudeli detailide ja suuruse järgi, minimeerides kahjustuste riski. Veelgi enam, täiustatud algoritm parandab trükistabiilsust, sujuvustab kihistumist ja lihtsustab vigade parandamist.

Komplektis

PrinterTrükiplatvormVaigu anumKraapijaTööriistade komplektMaskKriimustuste vältimise filmi komplektUSB mälupulkAir Mate komplektKä glovesFunnelToiteadapterKasutusjuhend

 

TootjaAnyCubic
mudelPM5SB0BK-Y-O
Ekraan10.1-tolline 12K monokroomne ekraan (11520 x 5120 px)
ValgusallikasUV LED maatriks
Juhtpaneel4.3-tolline TFT puuteekraan
Z-telgKaks 10 μm sisestust
EhitusplatvormLasergraveerimine, alumiiniumisulamist
ToiteallikasNominaalne võimsus 100 W
Andmete sisendUSB-A 2.0, Wi-Fi
Trükki kiirusKõrge kiirus vaikude puhul: umbes 105 mm/h; Tavalise vaikude puhul: umbes 77 mm/h;
Max. trükivolüüm5,4 l
Max. trükidimensioonid200 x 218 x 123 mm
Dimensioonid460 x 270 x 290 mm
Kaal8.9 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
58 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.