AnyCubic Photon Mono M5s Pro 3D Printer

AnyCubic
Tootekood: P5SRA0BK-Y-O
Hind
377.80 €
Kuumakse
11.02 € / kuumakse alates

AnyCubic Photon Mono M5s Pro 3D printer

AnyCubic Photon Mono M5s Pro 3D vaikprinter võimaldab teil luua kvaliteetseid ja detailseid trükiseid. See on varustatud 10,1-tollise 14K monokroomse ekraaniga ja trükib kiirusel kuni 105 mm/t. Samuti sisaldab see moodulit õhupuhasti ja küttekehaga. Samuti on saadaval spetsiaalne Anycubic rakendus, mis muudab printeri kasutamise lihtsamaks.

Looge detailseid mudeleid

Uskumatud täpsus, rikkalikud detailid, teravad servad - kõik see on võimalik Photon Mono M5s Pro printeriga. 10,1-tollise 14K monokroomse LCD-ekraaniga seade pakub ka 85% valgustuse ühtlust ja XY eraldusvõimet 16,8 x 24,8 μm. See võimaldab hõlpsasti saavutada isegi kõige peenemaid detaile!

Õhupuhasti ja küttekeha

Nüüd saate hõlpsasti hoolitseda trükkimiseks vajalike tingimuste eest. Komplekt sisaldab õhupuhasti ja küttekehaga moodulit, mis kasutab aktiivsüsiniku komponenti ebameeldivate lõhnade tõhusaks neelamiseks. See vastutab ka vaiktemperatuuri hoidmise eest üle 20°C enne printimist - see töötab umbes 55 vatti. See võimaldab teil printerit edukalt kasutada peaaegu igasugustes tingimustes!

Trükkimine kõrge kiirusel

Ärge oodake liiga kaua, kuni teie mudelid on valmis. Photon Mono M5s Pro suudab trükkida kiirusel kuni 105 mm/h ja pakub täiustatud kolmanda põlvkonna ACF filmi. See mitte ainult ei paku muljetavaldavat jõudlust, vaid vähendab ka trükkimise kahjustamise riski.

Seadistuste automaatne optimeerimine

Ärge raisake aega printeri tasandamisele ise - Photon Mono M5s Pro hoolitseb selle eest teie eest! Tänu hõljuvale platvormile ja sisemistele anduritele kohandab seade automaatselt vajalikke seadistusi, et anda teile ühtlaseid ja kvaliteetseid trükiseid. Te ei pea enam muretsema!

Intelligentne töö

Te ei pea enam ise kõike kontrollima ja jälgima. Tänu arenenud algoritmidele ja tehisintellektile tuvastab printer automaatselt vaikjäägid, kontrollib saadaval oleva materjali kogust, jälgib oma tööd ja teavitab teid probleemidest. Kõik see tõlgendab suuremat trükkimise efektiivsust ja väiksemat rikki riski.

Rohkem võimalusi rakendusega

Katsuge Anycubic rakendust ja avastage rohkem võimalusi. Selle abil saate mugavalt juhtida kogu printimisprotsessi ning kasutada üheklickimise lõikamisfunktsiooni. Leiate ka palju originaalmudeleid ja õpetusi, mis aitavad teil printeriga hõlpsasti toime tulla.

Komplektis

PrinterTrükkimisplatvormVaigu anumKraapijaTööriistade komplektMaskKriimustuste ennetamise filmi komplektUSB mälupulkAir Mate komplektKindadKurnPower supplyTasemepaberKasutusjuhend

 

TootjaAnyCubic
mudelP5SRA0BK-Y-O
Ekraan10.1-tolline 14K monokroomne ekraan (13312 x 5120 px)
Valguse allikasUV LED maatriks
Juhtpaneel4.3-tolline TFT puuteekraan
Z-telgKaks 10 μm sisestust
EhitusplatvormLasergraveerimine, alumiiniumisulamist
ToiteallikasNominaalne võimsus 110 W
Andmete sisendUSB-A 2.0, Wi-Fi
TrükkimiskiirusUmbes 105 mm/h
Max. trükivolüüm5,7 l
Max. trükimõõtmed223.78 x 126.38 x 200 mm
Mõõtmed290 x 270 x 460 mm
Kaal9.4 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.