AnyCubic Photon Mono X2 3D Printer

AnyCubic
Tootekood: PMX2B0BK-Y-O
Hind
169.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

AnyCubic Photon Mono X2 3D printer

Hoolitsege kõige väiksema printimise detaili eest ja nautige erakordset täpsust. AnyCubic Photon Mono X2 3D printer pakub täpsust 48 μm ja on varustatud 9,1-tollise monokroomse ekraaniga. Sellel on ka printimiskiirus kuni 60 mm/h. See on ühilduv paljude populaarsete 3D-printimise tarkvaraprogrammidega.

Printige erakordse täpsusega

Photon Mono X2 abil saate hõlpsasti luua isegi kõige detailsemad printimised. Printer pakub 9,1-tollist 4K+ (4096 x 2560 px) monokroomset ekraani ja saavutab täpsuse kuni 48 μm. Selle tulemusena võimaldab see sujuvat printimist nii väikeste kui ka suuremate mudelite puhul, tagades uskumatult rikkaliku detaili.

Usaldusväärne valgusallikas

Printer on varustatud täiustatud AnyCubic LightTurbo array'ga, mis võimaldab tal kiirgada UV-valgust nii paralleelselt kui ka risti LCD-ekraaniga. Selle tulemusena pakub see palju ühtlasemat valgustust ja seega paremat printimiskvaliteeti.

Veelgi suurem täpsus

Photon Mono X2 kasutab kaht lineaarset raami ja sellel on hoolikalt läbi mõeldud vibratsiooni neelav disain, mis tagab palju täpsema Z-telje. Nii saate nautida stabiilset printimist ja vähem kihilisust!

Lisamugavused

Printeri plaat on lasergraveeritud ruudustikuga, mis parandab oluliselt kleepuvust ja printimise efektiivsust. Samuti sisaldab see vastupidavat LCD-ekraani kaitsjat, mis kaitseb seda kriimustuste ja muude kahjustuste eest. Nii saate hõlpsasti pikendada selle eluiga!

Laialdane ühilduvus

Printerit iseloomustab ka selle ühilduvus laia valiku 3D-printimise tarkvaraga. See töötab suurepäraselt mitte ainult spetsiaalselt Photon Workshop tarkvaraga, vaid ka selliste rakendustega nagu CHITUBOX, Lychee ja teised. Te ei pea end piirama!

Komplektis

PrinterResin vatPlatformPower supplySpatula x2Gloves x3MaskUSB driveTool kitFunnel x5LCD screen protectorUser manualLeveling paper

 

TootjaAnyCubic
mudelPMX2B0BK-Y-O
Ekraan9,1-tolline 4K+ (4096 x 2560) monokroomne ekraan
Ekraani kontrastsus350:1
Ekraani valguse läbilaskvus5%
Ekraani eluigaUmbes 2000 h
ValgusallikasHeledus ≤ 27,320 luks
Juhtpaneel3,5-tolline TFT puuteekraan
Z-telgKaks sisestust 10 μm täpsusega
PlatvormLasergraveering, alumiiniumisulamist
ToiteallikasNominaalne võimsus 100 W
Andmete sisendUSB-A 2.0
Tasandamine4-punktiline manuaalne tasandamine
Printimiskiirus≤ 60 mm/h
Max. printimisruum4,8 l
Max. printimise mõõtmed200 x 196 x 122 mm
Mõõtmed417 x 290 x 260 mm
Kaal7 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
48 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.