AnyCubic PLA Pantone Filament Set (4 pcs)

AnyCubic
Tootekood: HPL20-101-4
Hind
51.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

PLA AnyCubic filamentide komplekt (4 tk).

AnyCubic'i PLA filamentide komplekt on usaldusväärne valik kõigile 3D-printimise entusiastidele. AnyCubic'i valmistatud mudel HPL20-101-4 pakub kõrget kvaliteeti ja jõudlust, mis rahuldab nii hobikunstnikke kui ka professionaale. Tänu oma omadustele on need filamentid ideaalsed täpsete ja vastupidavate printide loomiseks. Mis veelgi enam, filamentide komplekt on loodud koostöös Pantone(TM) -ga, et tagada ideaalsed värvid.

Täpsed diameetrid ja kõrge ehituskvaliteet

AnyCubic'i PLA filamentidel on täpne diameeter 1,75 mm tolerantsiga ±0,02 mm. See tootmis täpsus tagab stabiilsuse ja täpsuse printimise ajal, saavutades suurepärase detailide taastamise igas projektis. Täpne diameeter muudab filamentide ühilduvaks enamikuga 3D-printeritest turul, muutes need kasutamise lihtsamaks ja mitmekesisemaks.

Suurepärane tugevus ja vastupidavus

Karmus 81D ja venitusjõud 61 Mpa muudavad AnyCubic'i PLA filamentide äärmiselt vastupidavaks. See teeb neist ideaalse materjali funktsionaalsete prototüüpide ja osade loomiseks, mis peavad taluma igapäevast kasutamist. Kõrge venitusjõud tähendab, et filamentid on vähem altid pragunema ja deformeeruma, mis on kriitilise tähtsusega keerukate ja detailsete mudelite printimisel.

Optimaalsed printimistingimused

Soovitatav düüsitemperatuur on 200-210°C ja laua kuumutustemperatuur on 50-60°C. Need parameetrid võimaldavad parimaid printimistulemusi, minimeerides moonutuste riski ja tagades esimese kihi hea adheseerimise. Optimaalsed printimistingimused tähendavad ka vähem materjali tarbimist ja paremat lõppprintide kvaliteeti. See muudab AnyCubic'i PLA filamentide kasutamise lihtsaks, isegi 3D-printimise algajatele.

Kõrge tihedus ja täpne viimistlus

Filamentide tihedus on 1,23 g/cm³, mis aitab kaasa kindlatele ja stabiilsetele printidele. Materjali kõrge tihedus tagab, et prinditud objektid on vastupidavad ja mehaanilistele kahjustustele vastupidavad. Filamentide omadus on ka sujuvate pindade loomine, mis on eriti oluline kõrge kvaliteediga viimistlusega mudelite loomisel. Sujuv pindade viimistlus võimaldab esteetiliselt meeldivaid printimisi ilma täiendava töötlemise vajaduseta.

Palju materjali

Komplektis leiate 4 spooli filamentide, mis annab kasutajale suure hulga materjali erinevate projektide jaoks. Iga spooli netokaal on 1 kg, mis tagab pikaajalise kasutuse ilma filamentide sagedase täiendamise vajaduseta. AnyCubic'iga saate printida suuremaid projekte katkestusteta, muutes oma töö tõhusamaks ja mugavamaks.

TootjaAnyCubic
mudel HPL20-101-4
MaterjalPLA
Diameeter1.75+0.02 mm
Kogupikkus330 m
Netokaal1 kg
Karmus81 D
Düüsitemperatuur200-210°C
Kuumutustemperatuur50-60°C
Venitusjõud61 Mpa
Tihedus1.23 g/cm³
Komplekti tükkide arv4 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
454 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.