AnyCubic Wash & Cure 3 Plus - Print cleaning and drying device

AnyCubic
Tootekood: WS3LA0WH-Y-O
Hind
192.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

AnyCubic Wash & Cure 3 Plus Prindipuhastus ja Kuivatamise Seade

Wash & Cure 3 Plus on usaldusväärne pesemise ja kuivatamise seade, mis võimaldab teil hoolitseda oma prindite õige viimistlemise ja kõvenemise eest. Sellel on suur disain, mis mahutab hõlpsasti isegi suuremad mudelid. Samuti eristub see üllatavalt vaikse tööga. Saate valida erinevate töörežiimide vahel ja käsitsi reguleerida puhastus- või kõvenamisaega.

Suurenenud mahutavus

Toode võimaldab teil hõlpsasti puhastada isegi suuremaid prinditöid. Selle korvi mahutavus on lausa 7,6 liitrit ja puhastusmoduli kogumaht on lausa 12 liitrit. See on piisav erineva suurusega mudelite mahutamiseks! Teisest küljest on kõvenemisala mõõtmed ø220 x 260 mm.

Usaldusväärne kõvenemine

Tänu hoolikalt läbimõeldud disainile ja täiustatud LED paigutusele tagab seade suurepärased, ühtlased kõvenemistulemused. Veelgi enam, komplekt sisaldab uuenduslikku UV-lampi, millel on painutatav disain, mis tagab energia taseme 30,000 μW/cm2 ja kiirgusvahemiku 1-3 cm. Selle abil saate näiteks kõveneda oma mudelite detaile.

Parandatud korvi disain

Seadme korv on valmistatud rooste- ja kahekihilisest PP-plastikust ning see võimaldab teil puhastada platvormile asetatud mudeleid. Saate valida ka kahe saadaval oleva kõrguse vahel - 150 mm ja 250 mm. See lihtsustab toote kohandamist teie prindi suurusele ja tagab maksimaalse IPA efektiivsuse - kasutate ainult nii palju, kui tegelikult vajate!

Kõvenda rohkem mudeleid korraga

Teil on ka kahekihiline kõvenemisplatvorm, et saaksite korraga kuivatada rohkem mudeleid. See säästab teie aega ja väldib seadme tarbetut kasutamist!

Lihtne kasutamine

Seade pakub 3 režiimi valikut - puhastamine, kõvenemine ja FlexiCure täiustatud kõvenemine koos kaasasoleva UV-lambiga. Saate ka käsitsi reguleerida puhastus- või kuivatamisaega vahemikus 1-30 minutit. Wash & Cure 3 Plus mudeli mugav kasutamine on võimaldatud sisseehitatud puutetundliku paneeli abil.

Vaikne töö

Ärge muretsege, et seadme tekitatud müra segab teie tööd või puhkust. Wash & Cure 3 Plus suletud disain ja optimeeritud tarkvara muudavad selle helitaseme vaid umbes 65 dB. Nii saate nautida rahu!

Komplektis

Seade prindite pesemiseks ja kuivatamiseksPuhastusmodulPuhastuskorvKepid x4KõvenemislaudUV lamp painutatava disainigaKuuskantvõtmete komplektToiteallikasKasutusjuhend

 

TootjaAnyCubic
mudel WS3LA0WH-Y-O
UV valgusallikas14 dioodi 405 nm + lamp reguleeritava disainiga
TöörežiimidPuhastamine, kõvenemine, FlexiCure
Nominaalne võimsus36 W
Sisendpinge100-240 V 50/60 Hz
Puhastamise / kõvenemise aja reguleerimine1-30 min
Max. mudeli mõõtmed, mida kõvendadaø220 x 260 mm
Max. mudeli mõõtmed, mida puhastadaPlatvormiga: 228 x 128 x 250 mm; Ilma platvormita: 228 x 128 x 260 mm;
JuhtpaneelPuutenupud
Materjal (puhastuskorv, puhastusmodul, kõvenemislaud)PP
UV lambi kõrgus380 mm
Mõõtmed312 x 267 x 434 mm
Kaal5.7 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.