Creality Ender-3 V3 3D Printer

Creality
Tootekood: ENDER-3V3
Hind
411.10 €
Kuumakse
11.99 € / kuumakse alates

Creality Ender-3 V3 3D printer

Creality Ender-3 V3 on arenenud 3D printer, mis ühendab tipptasemel tehnoloogia, stabiilse disaini ja intuitiivse liidese, et pakkuda professionaalidele ja entusiastidele tööriista täpsete printide loomiseks. FDM (fused deposition modeling) tehnoloogia abil pakub printer kõrgekvaliteedilisi printimisi erinevates materjalides.

Võimsad printimisfunktsioonid

Printer võimaldab modelleerimist erinevates materjalides, nagu PLA, TPU, PETG, ABS, PLA-CF, PETG-CF ja CR-carbon, pakkudes laia valikut disainivõimalusi. See pakub filamendi tuvastamise funktsioone, mis takistavad printimisprotsessi katkestamist. Printimine toimub kiirusel kuni 600 mm/s, ning X- ja Z-telje koordineeritud liikumist juhivad kaks mootori, mis on kinnitatud alusele, mis suurendab Z-telje täpsust ja võimaldab paremaid kvaliteetseid printimisi. Printer toetab Gcode failivormingut ja võimaldab printimist USB-mälupulgalt, LAN-i kaudu või pilvest.

Arenenud disain

Ender-3 V3-l on uus metallkonstruktsioon, millel on valatud osad suurema stabiilsuse ja vastupidavuse tagamiseks. Gantry ja alus on valmistatud ühest metallitükist, mis parandab Z-telje täpsust ja tagab paremad kvaliteetsed printimised. Printer on varustatud ka täisvõimsusega otseekstrusiooniga, mis võimaldab ummistusteta ekstrusiooni rohkem kui 1000 tunni jooksul. 60-vatine keraamiline kütteseade tagab filamendi täieliku sulamise suurel kiirusel.

Arenenud jahutus

Printer on varustatud vastupidava vaseotsikuga, millel on terasest ots ja titaanist sulamiga soojusisolatsioon. Lisaks jahutavad kaks võimsat ventilaatorit printimispea ees ja taga kiiresti ja ühtlaselt värskelt prinditud osa, tagades suurepärase printimiskvaliteedi isegi kõrgetel kiirusel.

Lihtne kasutamine ja seadistamine

Ender-3 V3 pakub automaatset taseme tuvastamist ja kalibreerimist, mis valmistab printeri tööks ette ilma käsitsi tasandamise vajaduseta. Printer on varustatud 4,3-tollise HD värvilise puutetundliku ekraaniga, mis võimaldab printimisprotsessi lihtsat jälgimist, mudeli eelvaadet ja temperatuuri kontrollimist liikuvate graafikute abil. Lisaks on printeril Windowsi ja Mac OS-i ühilduv operatsioonisüsteem, mis tagab mitmekesise kasutamise.

Jõudlus ja täpsus

Printer pakub maksimaalset printimiskiirust 600 mm/s ja maksimaalset kiirendust 20000 mm/s^2, võimaldades kiireid ja täpseid printimisi. Otse juhitav ekstruder on tugevdatud spiraalvedruga ja kuulpüstoliga, tagades tugeva filamendi haaramise ilma aeglustamiseta. Ekstruderi täiustused, nagu külgvedru, kuulpüstol ja pulbermetallurgia kang, suurendavad veelgi haardumist ja ekstrusioonijõudu täpsete printimiste jaoks.

Tipptasemel printimisfunktsioonid

Printeril on suurepärane tarkvara ökosüsteem, mis võimaldab juhtimist ja jälgimist Creality Print lõikuri ja Creality Cloud APP abil. See süsteem võimaldab mudelite lihtsat haldamist ja eksportimist. Vedrust terasest alus võimaldab mudeli vabastamist kerge painutusega, mis on kasulik printimisprotsessis.

TootjaCreality
mudelEnder-3 V3
Modelleerimise tehnoloogiaFDM
Modelleerimise mõõtmed220 x 220 x 250 mm
Tasandamismeetodautomaatne taseme tuvastamine
Otsikute arv1 tk.
Ekstruderi läbimõõt0.4 mm
Kihi paksus0.1-0.35 mm
Täpsus±0.2 mm
Otsiku temperatuur≤ 300
Substraadi temperatuur≤ 110
FilamendidPLA / TPU / PETG / ABS / PLA-CF / PETG-CF / CR-carbon
Nominaalne võimsus350 W
Sisendpinge100-120 V; 200-240 V; 50/60 Hz
Filamendi tuvastamineJah
Kaotatud energia taastamineJah
PrintimismeetodUSB-mälupulgalt / LAN-i kaudu / pilvest
Printfaili formaatGcode
LõikamistarkvaraCreality Print
OperatsioonisüsteemWindows / Mac OS
KeelHiina, inglise, hispaania, saksa, prantsuse, vene, portugali, itaalia jne.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
85 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.