Creality Ender-3 V3 Plus 3D Printer

Creality
Tootekood: ENDER-3V3PLUS
Hind
502.50 €
Kuumakse
14.66 € / kuumakse alates

Creality Ender-3 V3 Plus 3D printer

Creality Ender-3 V3 Plus 3D printer on täiustatud seade, mis muudab ideed reaalsuseks enneolematult täpselt. Lisaks teeb ta seda kiiresti. Muljetavaldava 300x300x330 mm CoreXZ töömahu ja kiiruseni 600 mm/s ning täiustatud funktsioonidega, nagu integreeritud Tri-metal düüs ja automaatne kalibreerimine, saate nautida tõhusat ja probleemivaba printimisprotsessi. Printer pakub võimsust, stabiilsust ja mitmekesisust, mis tõlgendavad erakordset printimise kvaliteeti, olenemata teie projektide keerukusest.

Suurenenud printimismaht

Creality Ender-3 V3 Plus võimaldab teil printida suuri mudeleid ilma neid osadeks jagamata. Töömahu 300x300x330 mm abil saate luua täissuuruses objekte, nagu kiivrid või suuremad dekoratiivsed esemed, ühe korraga. See mitte ainult ei säästa aega, vaid minimeerib ka kokkupaneku vigade riski ja parandab valminud printide struktuurilist terviklikkust.

CoreXZ: kiirus, täpsus ja võimsus

CoreXZ süsteem tagab sujuvad ja kiired liikumised kiiruseni 600 mm/s. Koordineeritud liikumistega X- ja Z-telgedel, samuti suurenenud täpsusega Z-teljel, garanteerib printer äärmiselt täpse ja kiire mudeli loomise. See tähendab kiiremaid printimisaegu ilma kvaliteedis järeleandmist tegemata, mis on kriitilise tähtsusega professionaalidele, kes peavad projekte kiiresti lõpetama. Veelgi enam, kaks võimsat mootorit, mille tipptorque on 1,000 mN, tagavad sujuva tööplatvormi liikumise isegi raskete printide puhul. Need aitavad ka tagada täiesti siledad pinnad, elimineerides vibratsiooni või ebastabiilsuse tõttu tekkivad vead.

Stabiilne konstruktsioon

Printeri metallkonstruktsioon koos täiendavate tugipalkidega tagab printimise ajal ületamatu stabiilsuse. Tugev raam ja täiendavad tugielemendid takistavad igasugust liikumist, mis võiks negatiivselt mõjutada teie printide kvaliteeti. Seetõttu võite olla kindel, et teie kujundused valmivad kõrgeima täpsusega.

Täiustatud ekstrusioon

Otsene ekstruder 60W keraamilise kütteseadmega võimaldab tõhusat ja probleemivaba filamentide sulatamist. See tehnoloogia elimineerib ummistuste riski ja tagab ühtlase printimise kvaliteedi, mis on eriti oluline keerukate ja pikaajaliste projektide puhul.

Integreeritud Tri-metal düüs ja kaks võimsat ventilaatorit

Innovatiivne Tri-metal düüs koos titaanist kasseti ja kahe jahutusventilaatoriga tagab ideaalsed printimistingimused. Düüs võimaldab kiiret ja lihtsat vahetust, samas kui ventilaatorid hoolitsevad printimise kiirusest jahedamate kihtide eest, mis tagab suurepärase kvaliteedi.

Automaatne kalibreerimine ja Creality OS

Automaatne kalibreerimisfunktsioon elimineerib vajaduse käsitsi seadistuste järele, muutes printeri oluliselt lihtsamaks kasutada. Creality OS, mis põhineb avatud lähtekoodiga, pakub täiustatud funktsioone ja võimaldab printeri kaugjuhtimist Creality Cloud rakenduse kaudu.

Komplekti kuulub

BaseFrame koos väravaga, Puutetundlik ekraan, Filamendi toru, Filamendi rulli hoidja, Toitekaabel, Filamendi hoidja, et vältida sassi minekut, M4*8 kruvid (8 tk), Tööriistade komplekt, Socket mutrivõti, Teflontoru, Filament, Lõike tangid, Kaablisidemed (5 tk), Kaabli klambrid (3 tk), Ekstruderi kaabli kaitse, Düüsipuhastaja, USB mälupulk, Kasutusjuhend

 

TootjaCreality
mudelEnder-3 V3 Plus
PrintimistehnoloogiaFDM
Töömaht300x300x330 mm
Toote mõõtmed445x410x577 mm
Pakendi mõõtmed623x503x245 mm
Netokaal11.5 kg
Printimiskiirus≤600 mm/sec
Aku≤20000 mm/s²
Printimise täpsus±0.2 mm
Kihi paksus0.1-0.35 mm
Filamendi diameeter1.75 mm
Faili edastusrežiimUSB mälupulk, WLAN, Creality Cloud
Düüsid0.4 mm
TööalunePaindlik tööplaat
DüüsitüüpKiire vahetusdüüs (kõvenenud teras) integreeritud soojusmurdjaga
EkstruderUus kõrge kiirus otse ekstruder
Düüsitemperatuur≤300°C
Töölaud≤100°C
Sisendi kujundamineJah (sisseehitatud G-andur)
Tasandamise režiimAutomaatne tasandamine
Ekraan4.3" HD värviline puuteekraan
Emaplaat32-bitine
ÜhenduvusWiFi
Toetatud failiformaadidSTL, OBJ, 3MF
Toetatud filamendidPLA, TPU, PETG, ABS, PLA-CF, PETG-CF, CR-carbon
Kontrolli rakendusCreality Cloud
Kasutajaliidese keeledInglise, Hispaania, Saksa, Prantsuse, Vene, Portugali, Itaalia, Türgi, Hiina, Jaapani, Korea
Valikuline kaameraNebula
Nominaalne pinge100-120V, 200-240V, 50/60Hz
Nominaalne võimsus350W
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
93 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.