Creality Halot-Mage S 3D Printer

Creality
Tootekood: HALOT-MAGES
Hind
520.50 €
Kuumakse
15.18 € / kuumakse alates

Creality Halot-Mage S 3D printer

Creality Halot-Mage S 3D printer on täiustatud seade, mis paistab silma oma uskumatute täpsuse ja printimiskiirus, ideaalne kõige nõudlikumatele kasutajatele. 10,1-tollise LCD-ekraaniga, millel on 14K resolutsioon ja täiustatud valgustussüsteem, pakub Halot-Mage S uskumatut printimistäpsust, reproduktsiooni isegi kõige väiksematest detailidest, nagu ehted ja miniatuurid. Koos intuitiivse HALOT OS operatsioonisüsteemiga pakub printer täielikku kontrolli ja paindlikkust teie projektide üle, muutes 3D printimise lihtsamaks ja tõhusamaks kui kunagi varem.

LCD-ekraan

Creality Halot-Mage S-l on suur 10,1-tolline LCD-ekraan, millel on muljetavaldav 14K resolutsioon (13320x5120 pikslit). Selline ekraan võimaldab printida suuremaid ja detailsemaid mudeleid, mis on hädavajalik täpsete tükkide, nagu ehted või miniatuurid, loomisel. Kõrge resolutsioon tagab iga printimise teravuse ja täpsuse, minimeerides täiendava töötlemise vajadust.

Ühtne valgustussüsteem

Halot-Mage S printer kasutab tipptasemel Integral Light Source 3.0 valgustussüsteemi, mis tagab ühtlase valgustuse üle 90% ühtsuse. Selline süsteem toob kaasa parema printimise kvaliteedi ja mudeli järjepidevuse, elimineerides ebaühtlase valgustuse tõttu tekkivad puudused. Seetõttu on iga print täpne ja peegeldab tõetruult disaini.

"Dynax" režiim suurema kiirusena

Sulguriga mootor ja kahekordsed lineaarjuhikud võimaldavad printimist "Dynax" režiimis kiirusel kuni 150 mm/h. See tähendab, et printer suudab luua mudeleid kuni 3-4 korda kiiremini kui traditsioonilised 3D printerid, säilitades samal ajal kõrge printimise kvaliteedi. See on ideaalne neile, kes peavad oma projekte kiiresti lõpetama, kompromisse kvaliteedis tegemata.

Lihtne mudelite eemaldamine

Kolmekihiline "Pictor" kile on vastupidav ja suudab vähendada eemaldamise jõudu 35%, muutes valminud printide eemaldamise lihtsaks. See muudab printimisprotsessi tõhusamaks ning vähendab oluliselt mudelite kahjustamise riski eemaldamise ajal.

Intelligentne operatsioonisüsteem

HALOT OS operatsioonisüsteem võimaldab printerit kaugjuhtimise teel juhtida nutitelefoni või arvuti abil. Saate hõlpsasti jälgida printimisprotsessi ja laadida faile otse Creality Cloud mudelite raamatukogust. See mitte ainult ei lisa mugavust, vaid võimaldab ka oma projekte tõhusamalt hallata.

Õhupuhasti teie mugavuseks

Halot-Mage S printer on varustatud automaatse õhupuhastiga, mis eemaldab tõhusalt vaigust tulenevad lõhnad. Sisseehitatud aktiivsüsinikfilter muudab töökeskkonna sõbralikumaks ning kasutajad saavad nautida printimist ilma ebameeldivate lõhnadeta.

Komplektis

Prindiplatvorm ×1

Vaigu paak ×1

3D printer ×1

U-disk ×1

Toitekaabel ×1

Paberikoonus

Eemaldatav kile ×1

Plastikust labidas ×1

Kruvikeerajate komplekt ×1

Metallist labidas ×1

Kalibreerimiskaart ×1

Ventilatsioonitoru ×1

Õli ×1

TootjaCreality
mudelHalot-Mage S
PrintimistehnoloogiaLCD MSLA
Töökogus223x126x230 mm (6462 cm³)
Toote mõõtmed333x270x608 mm
Pakendi mõõtmed421x356x672 mm
Netokaal13.13 kg
Brutokaal16.35 kg
Printimiskiirus≤150 mm/h
Kihi paksus0.05-0.2 mm
LCD-ekraan10.1" Mono LCD
LCD resolutsioon14K (13320x5120 px)
XY resolutsioon16.8x24.8 µm
Valguse allikasIntegral Light Source 3.0
Valguse ühtlus>90%
Valguse intensiivsus3500±10% µW/cm²
Faili ülekandmineUSB Drive, RJ45 Ethernet Cable, WiFi
KileKiirus "Pictor"/Standard FEP kile
Vaigu pumpValikuline
ÕhupuhastiJah
Müra tase49 dB (1 m)
Nominaalne võimsus100 W
Vaigid405 nm vaigud
Cutting softwareHALOT BOX/CHITUBOX/Tango
Ühilduvad operatsioonisüsteemidWindows/Mac
FailiformaadidSTL, OBJ
Kuva4.3"
Cloud printing applicationCreality Cloud
Kasutajaliidese keeleHiina, Inglise, Hispaania, Saksa, Prantsuse, Vene, Portugali, Itaalia, Türgi, Hollandi, Poola, Jaapani, Korea
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.