Creality Space Pi Filament Dryer

Creality
Tootekood: 4005010072
Hind
49.55 €

Creality Space Pi filamentide kuivati

Creality Space Pi filamentide kuivati on täiustatud filamentide kuivati, mis parandab oluliselt 3D-printide kvaliteeti, kõrvaldades niiskete materjalidega seotud probleemid, nagu düüside ummistumine, halvad kihikinnitused või vale joondamine. Selle kuivati abil kuivatatakse filamentid põhjalikult enne printimisprotsessi, tagades parema printimiskvaliteedi ja suurema usaldusväärsuse. Seade on varustatud mitmete funktsioonidega, mis muudavad kogu kuivatamisprotsessi lihtsaks juhtimiseks.

Täpsed temperatuurikontroll ja ühtlane kuivatamine

Creality Space Pi kuivati pakub temperatuurikontrolli vahemikus 45°C kuni 70°C, mis võimaldab täpset kuivatamistingimuste kohandamist erinevat tüüpi filamentide jaoks. Tänu PTC 360° kuuma õhu kütmistehnoloogiale kuumutab seade filamentide kiiresti ja ühtlaselt, tõhusalt eemaldades niiskuse. See tagab stabiilse ja efektiivse kuivatamise, mis on ideaalsete printimistulemuste saavutamiseks ülioluline, eriti edasijõudnud materjalide, nagu PLA-CF või PA-CF, puhul.

Lihtne kasutamine ja protsessi jälgimine

Seade on loodud kasutusmugavust silmas pidades. Sellel on 3,7-tolline puutetundlik ekraan, mis võimaldab reaalajas jälgida parameetreid, nagu temperatuur, niiskus ja kuivatamisaeg. Lisaks on Creality Space Pi varustatud seadistuste mälu funktsiooniga, mis võimaldab kiiresti jätkata kuivatamist pärast võimalikke elektrikatkestusi. Kuivati toetab nii 1,75 mm kui ka 2,85 mm läbimõõduga filamentide kasutamist, muutes selle mitmekülgseks tööriistaks laiale 3D-printerite valikule.

Kiire seadistamine ja täielik kontroll

Ühe nupuga funktsioon võimaldab kiiresti seadistada kuivatamisparameetreid 12 populaarse filamentide tüübi jaoks, kiirendades seadistamisprotsessi oluliselt. Seade võimaldab seadistada kuivatamisaega vahemikus 0 kuni 48 tundi, andes teile täieliku kontrolli filamentide printimiseks ettevalmistamise protsessi üle. Oma vastupidava disaini ja edasijõudnud funktsioonidega on Creality Space Pi filamentide kuivati hindamatu lisa igasse printimis töötuppa, aidates saavutada parimaid tulemusi 3D-printimises.

Nimi:Creality Space Pi filamentide kuivati
Tootja:Creality
mudel:4005010072
Pakendi mõõtmed:315 x 125 x 300 mm
Netokaal:1150g
Toote värv:Tähehall
Sisendpinged:US 110V 50/60Hz, GB/UK/EUR 220V 50/60Hz
Nominaalne võimsus:145W
Temperatuurikontrolli vahemik:45°C-70°C
Kuivatamisaeg:0-48h
Filamentide läbimõõt:1.75mm/2.85mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
116 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.