Creality Space Pi Plus Filament Dryer

Creality
Tootekood: 4005010071
Hind
72.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Creality Space Pi Filament Dryer Plus

Creality Space Pi Filament Dryer Plus on täiustatud filamendi kuivati, mis on loodud kuivatamise võimekuse kahekordistamiseks. Seade suudab samal ajal mahutada kaks filamendirulli, pakkudes kiiret ja tõhusat kuivatamist, mis tagab parema kvaliteedi 3D printides. Kuivati on varustatud täpse temperatuuri juhtimise ja 360° PTC tehnoloogiaga, mis tagab ühtlase kuumutamise ja niiskuse tõhusa eemaldamise filamentidest, vältides probleeme nagu düüside ummistumine, halva kihi adhesioon või vale joondamine printimise ajal.

Kaks korda kuivatamise jõudlus

Creality Space Pi Filament Dryer Plus suudab mahutada kaks filamendirulli, mille kaal on kuni 1 kg igaühe kohta, võimaldades rohkem materjali samal ajal kuivatada. Seade on varustatud nelja filamendi pesa ja PTFE torudega, võimaldades kasutajatel kasutada laia valikut filamente ja ühendada kuivati kahe 3D printeriga samal ajal. See disain muudab selle ideaalseks suuremahuliste printerite jaoks, kes vajavad tõhusat tööriista filamentide ettevalmistamiseks.

Täiustatud PTC kuumutustehnoloogia

Creality Space Pi Plus kuivati kasutab 360° kahekordset PTC kuumutustehnoloogiat, mis tagab filamendi kiire ja ühtlase kuumutamise. Selle tulemusena eemaldab seade tõhusalt niiskuse materjalist, mis parandab oluliselt printide kvaliteeti. Võrreldes standardsete PI kuumutuspadjanditega on PTC tehnoloogia efektiivsem, energiat säästvam ja keskkonnasõbralikum.

Lihtne kasutamine ja täpne juhtimine

Seade on varustatud 4-tollise puutetundliku ekraaniga, mis võimaldab hõlpsat reaalajas kuivatamisparameetrite, nagu temperatuur, niiskus ja jäänud kuivatamisaeg, jälgimist. Seadistuste mälu funktsioon võimaldab kiiret töö jätkamist pärast mis tahes toitekatkestust, elimineerides vajaduse uuesti seadistada ja kiirendades kuivatamisprotsessi. Kuivati toetab 12 populaarset filamentide tüüpi ning ühe nupu funktsiooniga saab hõlpsasti kohandada kuivatamisparameetreid teie konkreetse materjali jaoks.

Mitmekesisus ja ohutus

Creality Space Pi Filament Dryer Plus on ühilduv 1.75mm ja 2.85mm läbimõõduga filamentidega, muutes selle mitmekesiseks tööriistaks paljudele 3D printeritele. Seade sisaldab täiendavaid funktsioone, nagu vahetus Celsius ja Fahrenheit vahel, toite sisse/välja lüliti suurenenud ohutuse tagamiseks ning silikoonist pistik niiskuse kaitsmiseks. Need omadused muudavad kuivati mitte ainult efektiivseks, vaid ka ohutuks kasutada, pakkudes optimaalseid tingimusi filamentide kuivatamiseks enne 3D printimist.

Nimi:Creality Space Pi Plus Filament Dryer
Tootja:Creality
mudel:4005010071
Pakendi mõõtmed:343 x 226 x 300 mm
Netokaal:1900g
Toote värv:Tähehall
Sisendpinge:USA 110V 50/60Hz, GB/UK/EUR 220V 50/60Hz
Nominaalne võimsus:260W
Temperatuuri juhtimise vahemik:45°C-70°C
Kuivatamisaeg:0-48 tundi.
Filamendi läbimõõt:1.75mm/2.85mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
90 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.