Elegoo Neptune 4 3D Printer

Elegoo
Tootekood: 50.201.012300
Hind
257.60 €
Kuumakse
7.51 € / kuumakse alates

Elegoo Neptune 4 3D Printer

Elegoo Neptune 4 on mitmekülgne ja arenenud FDM 3D printer, mis pakub kõrget täpsust, suurt printimismahtu ja kiiret kiirus. Tänu selle ühilduvusele populaarsete tarkvaradega, ulatuslikule ühenduvusele ja robustsele disainile on see ideaalne valik kõigile, kes soovivad saavutada professionaalseid tulemusi 3D printimises.

Printeri tüüp ja printimismaht

Elegoo Neptune 4 kasutab FDM tehnoloogiat, mis hõlmab sulatatud materjali kihistamist 3D mudelite loomiseks. Maksimaalne printimismaht on 225 × 225 × 265 mm, mis võimaldab kasutajatel luua suuri ja keerulisi disaine. Nii suur tööruum annab kasutajatele vabaduse realiseerida erinevaid projekte, alates prototüüpidest kuni valmistooteideni.

Printimise täpsus

Printeril on kõrge printimise täpsus ±0.1 mm, mis tagab isegi kõige väiksemate detailide täpse reprodutseerimise. Düüsid läbimõõt on 0.4 mm, mis võimaldab printimist optimaalse tasakaalu saavutamiseks detailide ja printimiskiirus vahel.

Kiirus ja jõudlus

Neptune 4 suudab printida kiirusel vahemikus 30 kuni 500 mm/s, võimaldades projekte kiiresti ja tõhusalt lõpule viia. See kiirusel paindlikkus võimaldab printimisparameetreid kohandada kasutaja konkreetsete vajaduste järgi, olgu prioriteediks kiirus või printimise kvaliteet.

Toimimistingimused

Printer on mõeldud töötama keskkonna temperatuuridel vahemikus 5°C kuni 40°C. Maksimaalne düüsitemperatuur on 300°C, mis võimaldab printimist laia valiku filamentidega, sealhulgas materjalidega, mis nõuavad kõrgemaid temperatuure. Soojendatav alus saavutab maksimaalse temperatuuri 110°C, mis tagab esimese kihi hea kinnitumise ja minimeerib deformeerumise riski.

Tarkvara ja failivorming

Elegoo Neptune 4 on ühilduv Cura tarkvaraga, mis on üks populaarsemaid ja mitmekülgsemaid programme mudelite ettevalmistamiseks 3D printimiseks. Toetatud sisendfaili vormingud hõlmavad STL ja OBJ, ning väljundfail genereeritakse G-koodi formaadis. See lihtsustab kasutajatel oma mudelite ettevalmistamist printimiseks ja suurepäraste tulemuste saavutamist.

Ühenduvus ja liides

Printer on varustatud USB liidese ja LAN-ühenduvusega, mis võimaldab lihtsat failide edastamist ja kaugprintimise haldamist. See võimaldab kasutajatel jälgida ja kontrollida printimisprotsessi igal pool, suurendades mugavust ja tõhusust.

TootjaElegoo
mudelNeptune 4
Printeri tüüpFDM (Fused Deposition Modeling)
Maksimaalne printimismaht225 × 225 × 265 (mm3)
Printimise täpsus±0.1 mm
Düüsid läbimõõt0.4 mm
Printimiskiirus30 ~ 500 mm/s
Töökeskkonna temperatuur5°C~40°C
Maksimaalne düüsitemperatuur300°C
Maksimaalne soojendatava aluse temperatuur110°C
TarkvaraCura
Sisendfaili formaatSTL, OBJ
Väljundfaili formaatG-kood
LiidesUSB, LAN (võrk)
Sisendvõimsus100-120V/220-240V
Väljundvõimsus24 V
Seadme suurus475 × 445 × 515 mm
Netokaal8.3 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.