Hyper ABS Filament Creality (Black)

Creality
Tootekood: 3301020042
Hind
18.20 €

Creality Hyper ABS Filament (Must)

Creality Hyper ABS filament on suurepärane valik neile, kes hindavad kõrget printimiskiirus ja valminud printide vastupidavust. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest - see paistab silma muljetavaldava vastupidavuse ja löögikindluse, pragunemise ja deformatsiooni suhtes. See teeb sellest ideaalse lahenduse erinevate ülesannete jaoks - alates seadmete osade loomisest, haridusest kuni autotööstuse ja meditsiiniliste rakendusteni. Filament on ühilduv enamikku Creality printeritega. Kasutajad saavad samuti kasutada Creality Cloud teenust, mis pakub muu hulgas tuhandeid tasuta mudeleid.

Imeline printimissooritus

Tänu oma täiustatud voolavusele võimaldab Hyper ABS printimist kuni 5 korda kiiremini kui tavalised ABS filamentid. Printimiskiirus ulatub siin kuni 350 mm/s! Seega saate oluliselt vähendada oma tööaega. Veelgi enam, Creality filament eristub madala kokkutõmbumisega, mis tähendab, et see on vähem altid pragunemisele ja deformatsioonile. Te ei pea oma tööruumi printimise ajal sulgema!

Kõrge vastupidavus

Hyper ABS filament iseloomustab kõrge löögikindlus - kuni 19 kJ/m2. Selle tulemusena on trükitud mudelid äärmiselt vastupidavad ja toimivad hästi isegi kõige nõudlikumates rakendustes. Toode on samuti vastupidav temperatuuridele kuni 80°C. Veelgi enam, filament on valmistatud keskkonnasõbralikest, kvaliteetsetest materjalidest ja läbis range kvaliteedikontrolli.

TootjaCreality
NimiHyper ABS
mudel3301020042
VärvMust
Ekstrusioonitemperatuur230°C kuni 270°C
Laudatemperatuur75°C kuni 95°C
Printimiskiirus< 350 mm/s
Löögikindlus19 kJ/m2
Tõmbetugevus30.4 ± 0.6 Mpa
Kumerustugevus48.1 ± 0.2 Mpa
Filamendi diameeter1.75 ± 0.05 mm
Kaal1 kg
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
76 tk
Tellimine esindusse 6-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.