Canon

Canon kõik-ühes printer PIXMA TS5150, must

Tootekood:
2228C006
Hind
95.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Lihtne ja taskukohane nutikate ühendusvõimalustega printer kogu perele
See lõbus, taskukohane ja kasutajasõbralik väike ning stiilne kõik-ühes mudel muudab printimise, skännimise ja kopeerimise mugavaks. Tänu nutikale juhtmevabale ühendusele seadmete ja pilveteenustega võimaldab see luua ilusaid pilte ja terava tekstiga dokumente otse kodust.

Nutikas ühenduvus
Lihtsalt laadige alla rakendus Canon PRINT ning printige ja skännige juhtmevabalt oma nutiseadmetest (iOS ja Android). Nautige erinevaid ühendamisvõimalusi, sh Bluetoothi.

Vabadus tänu pilveteenusele
Nautige vabadust printida otse sotsiaalmeediast ja skännida pilveteenusesse, kasutades PIXMA Cloud Linki rakenduse Canon PRINT kaudu.

Mitmekülgne ja kulutõhus
Printige sama raha eest rohkem lehekülgi, kasutades kulutõhusaid valikulisi XL-tindimahuteid. Automaatse kahepoolse printimise abil saate aga paberit säästa. Kaks paberisööturit tulevad toime nii tavalise kui ka fotopaberiga.

Kerge kontrollimine
Kontrollige, vaadake ja ühendage hõlpsalt tänu kergesti ligipääsetavatele nuppudele, käsitsi kallutataval paneelil olevale 6,2 cm värvilisele ekraanile ja lihtsustatud kasutajaliidesele, mis peegeldab rakenduses Canon PRINT toimuvat.

Taskukohane kvaliteet
Väike, stiilne ja taskukohane värviline kõik-ühes mudel on vastupidava kvaliteedi ja kiire vahetuse tagamiseks varustatud FINE kassetisüsteemiga. Ideaalne kiireks ja lihtsaks koduseks kasutamiseks.

Tehnilised andmed

Prinditavad VärvidBlack, Cyan, Magenta, Yellow
Garantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.