Canon

Canon fotoprinter Zoemini 2, roosa

Tootekood:
5452C003
Hind
143.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Canon Zoemini 2
Tee selfi, kasutades sisseehitatud peeglit ja ringvalgustit ning kontrolli tulemust rakenduse Canon Mini Print reaalajavaate kaudu. Paber sai otsa? Salvesta oma lemmikpildid micro-SD-kaardile.

Väikesed hetked, suured lood
Jäädvusta peegli ja ringvalgusti abil selfisid ning kontrolli tulemust rakenduse Canoni Mini Print reaalajavaate kaudu. Tänu akule, mille abil saab jäädvustada kuni 25 fotot, ja micro-SD-kaardi pesale, mis on mõeldud fotode talletamiseks, on mälestuste loomine imelihtne.

Äge kombinatsioon
Jäädvusta pilte ja prindi neid ühest seadmest. Tänu 8 MP kaamerale, Zink™-i tehnoloogiale ja võimalusele salvestada fotosid micro-SD-kaardile on see ideaalne partner improviseeritud pildistamisretkede jaoks.

Ideaalne taskusse mahtuv suurus
Õhuke disain ning sinakasroheline, valge ja roosakaskuldne värv moodustavad üheskoos parima kaasaskantava aksessuaari.

Ideaalsed fotod
Loo peegli ja ringvalgusti abil ilusaid pilte ning lisa efektide ja kaadrite nuppude abil isikupära. Lihtsalt seadista oma lemmikud Canoni rakenduses Mini Print.

Nutikas pildistamine
Kasuta Bluetoothi ja Canoni rakendust Mini Print, et printida oma nutitelefonist, jälgida reaalajavaadet ja luua ägedaid kollaaže.

Kleebi ja stiliseeri
Laadi oma printerisse kuni 10 kleepuva tagusega Zink™-i fotopaberit ning kleebi oma lemmikpilte igale poole – alates telefonist kuni külmkapini.

#FreeYourStory
Ole julge! Olge ekspressiivsed. Ole originaalne! Näita elu läbi enda objektiivi! Vahet ei ole, kas valid foto, väljatrüki või video – jaga oma lugu läbi enda ainulaadse perspektiivi.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.