Canon PIXMA TS7451i 3-ühes Multifunktsionaalne Printer Valge

Canon
Tootekood: 5449C026
Hind
121.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Canon PIXMA TS7451i sobib ideaalselt kodukasutuseks: prindi, skanni ja paljunda mis tahes seadmest. Canon PRINT rakendust on lihtne ühendada ja kasutada: see koduprinter pakub parimat mobiilset printimist. Stiilne, taskukohane ja hõlpsasti kasutatav PIXMA TS7451i võimaldab printida arvutist, tahvelarvutist või nutitelefonist mitmesugustele kandjatele: fotopaberile, triigitavale paberile, magnetpaberile või kleebitavale paberile.

ADF-tehnoloogia võimaldab skannida ja paljundada mitu lehte hetkega, muutes kodus töötamise kiiremaks ja lihtsamaks. Kas töö tehtud? PIXMA TS7451i on sama loominguline kui Sina ja sobib ideaalselt lastega koos kunstiliseks tegutsemiseks.

Tõhus skannimine ja paljundamine
Tänu ADF-tehnoloogiale (Automatic Document Feeder) saad paljundada ja skannida mitut lehte, ilma et peaksid neid eemaldama või uuesti laadima.

Kaasaegsed ühilduvusfunktsioonid
PIXMA TS7451i ühildub nii Windows, Chrome OS kui Mac OS seadmetega ning seda on uskumatult lihtne kasutada: ühenda otse arvuti või nutitelefoniga ja prindi imelihtsalt WiFi kaudu.

QR-kood kiireks ühendamiseks
QR Code Direct Connection abil on PIXMA TS7451i seadistamine veelgi lihtsam. Lihtsalt skanni oma nutitelefoniga QR-kood ja printer teeb ülejäänu.

Redigeeri ja prindi Canoni uuenduslike rakendustega
Kasuta mitmesuguseid kasulikke rakendusi, et hõlpsasti nutitelefonist ja tahvelarvutist printida, pilveteenustega ühendus luua, loomingulist inspiratsiooni leida ja palju muud.

Lase loovus valla
PIXMA TS7451i on sama loominguline kui Sina – sellega saab printida fotopaberile, triigitavatele paberile, magnetpaberile ja kleebitavale paberile.

Suurepäraste ääristeta fotode jaoks
Ääristeta fotoprintimisega saad printida 10 × 15 cm foto ilma ääriseta ligikaudu 43 sekundiga.

Prindi nutikamalt tänu automaatsele kahepoolsele printimisele
Säästa paberit ja aega automaatse kahepoolse printimise ja paljundamisega.

Technical specifications

PaberitugiA4
Garantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
27 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.