Canon

Canon tindiprinter PIXMA TS7450a

Tootekood:
4460C056
Hind
123.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Stiilne ja taskukohane kasutajasõbralik PIXMA TS7450a seeria pakub võimalust printida erinevatele prindimaterjalidele ja seda nii arvutist, tahvelarvutist kui ka nutitelefonist. Automaatsööturi tehnoloogiaga saad kopeerida ja skannida mitmeid lehti kaks korda kiiremini kui muidu.

Naudi funktsionaalsust
Tööta nutikamalt ja lase PIXMA TS7450a seerial oma tööd hõlbustada. Automaatsööturi tehnoloogiaga saad kopeerida ja skännida mitmeid lehti vahepeal pabereid eemaldamata või laadimata.

Sinu inspiratsiooni allikas
PIXMA TS7450a seeria on sama loominguline nagu Sina – see on ideaalne kunstiprojektide tegemiseks koos lastega või siis ka üksinda! Prindi fotopaberile, triigitavatele kleebistele, magnetilisele paberile või korduvkleepuvale paberile.

Nutikas, ent lihtne
PIXMA TS7450a seeria on ülimalt kasutajasõbralik. Ühenda otse arvuti või nutitelefoniga ja prindi kaamerast, kasutades Wi-Fi ühendust. FINE kassetid on ülimalt kasutajasõbralikud.

Lülita sisse ja hakka printima!
PIXMA TS7450a seeria seadistusaeg on palju lühem kui varem. Lihtsalt skänni telefoniga QR-koodi ja nutikas tehnika teeb kogu töö ära.

Rakendused, mis muudavad elu kergemaks
Kasuta erinevaid rakendusi, millega saad hõlpsasti printida nii oma telefonist kui ka tahvelarvutist, ühendada pilveteenustega, leida inspiratsiooni ja palju muud!
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.