Epson

EPSON L3211 MFP ink Printer 3in1 print copy scan up to 10ppm

Tootekood:
C11CJ68402
Hind
187.60 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Jäta hüvasti tindikassettidega

Probleemivaba printimine kodus – eriti suure mahutavusega tindimahutid võimaldavad puhast täitmist ja lukukonstruktsiooniga pudelid on välja töötatud nii, et sisestada saab ainult õiged värvid.

Muudkui säästa

Epsoni kassetivabade EcoTanki printeritega säästate printimiskuludelt kuni 90%1. Tänu spetsiaalselt väljatöötatud tindipudelitele on suure mahutavusega tindipudelitega sisseehitatud tindimahuteid lihtne täita. See kassettideta ja paindlike ühenduvusfunktsioonidega printer sobib ideaalselt kõigile, kellele on olulised kvaliteetsed väljaprindid uskumatult madala leheküljehinnaga.

Moodne paindlikkus

Seda printerit on lihtne integreerida olemasolevasse kodutaristusse ning printida saab nutitelefonist, tahvelarvutist ja sülearvutist. Lisaks saad rakenduse Epson Smart Panel abil printerit juhtida oma nutiseadmetest. Saad kõike teha oma telefoni või tahvelarvuti kaudu: printida dokumente ja fotosid, seadistada, jälgida ja tõrkeotsingut teha.

Hulgaliselt funktsioone

100 lehte mahutav tagantlaetav paberisalv, ääristeta fotode printimine (kuni 10×15 cm) ja printimiskiirus kuni 10 lehekülge minutis hõlbustavad mitmesuguste ülesannete täitmist.

Technical specifications

GarantiiF12
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.