Epson

Epson EcoTank L5590 multifunktsionaalne tindimahutiga Wi-Fi A4 printer

Tootekood:
C11CK57403
Hind
453.70 €
Kuumakse
13.23 € / kuumakse alates

See A4 tindiprinter sobib ideaalselt tegusatesse kodudesse ja väikekontoritesse ning sisaldab täidetavat tindimahutit ja kuni 66 tindikasseti väärtuses tinti ühes asenduspudelite komplektis*, mis tagab ülimadala lehepõhise hinnaga printimise. Kodu funktsioonide hulka kuuluvad Wi-Fi, Wi-Fi Direct, skannimine ja kopeerimine. Täiendavad ärifunktsioonid on kohtvõrk, 30-leheküljeline automaatne dokumendisöötur ja faks.



Jätke kassettidega hüvasti
EcoTanki abil saab kodudes ja väikekontorites ilma sekeldusteta printida – eriti suure mahutavusega tindimahutid võimaldavad puhast täitmist ja lukukonstruktsiooniga pudelid on välja töötatud nii, et sisestada saab ainult õigeid värve.


Muudkui säästa
See säästlik printer hoiab kokku kuni 90% printimiskuludelt* ja karbis on kaasas kuni 3 aasta tindivaru*. Komplektis oleva tindiga saab printida kuni 6600 lk mustvalget ja 5900 värvilist* lehekülge. Tindipudelite vahetuskomplekt on samaväärne kuni 66 kasseti tindiga*.


Rakendus Epson Smart Panel
See rakendus võimaldab teil printerit juhtida oma nutiseadmest*. Printige, kopeerige ja skannige dokumente ning pilte, seadistage, jälgige ja tehke printerile tõrkeotsing – seda kõike oma telefonist või tahvelarvutist.


Hulgaliselt funktsioone
Tänu 3,7 cm värvilisele LCD-ekraanile, 30-leheküljelisele automaatsele dokumendisööturile, 100-leheküljelisele tagumisele paberisahtlile ja printimiskiirusele kuni 15 lehekülge minutis* saate erinevaid ülesandeid hõlpsalt täita.


Moodne paindlikkus
Kompaktse disaini, Apple AirPrint toega ja Wi-Fi, Wi-Fi Direct ning Ethernet ühenduvusega printerit on lihtne olemasolevasse kodu- või kontoriseadistusse lisada, et printida telefonist, tahvelarvutist ja sülearvutist*.


Heat-Free tehnoloogia
PrecisionCore soojenemisvaba tehnoloogia tagab väiksema energiakulu ja vähendab varuosade vahetamise vajadust. Prindipea on eelpaigaldatud, nii et printeri seadistamine on probleemivaba.


Epson ja kestlikkus
PrecisionCore soojenemisvaba tehnoloogia tagab väiksema energiakulu ja vähendab varuosade vahetamise vajadust. Meie ainulaadne kuumusevaba tehnoloogia tähendab, et soojenemisaeg puudub ja energiatarbimine on väiksem ning kuna prindipea on eelpaigaldatud, siis on printeri seadistamine probleemivaba.

L5590 on valmistatud vähemalt 30% ulatuses ringlussevõetud plastist* (töötame ülejäänud protsendiga) – see võrdub 250 plastiklusikaga!


*Vt www.epson.ee/for-home/ecotank

Technical specifications

Printimise kiirus - Värvidega8 ipm
Printimise kiirus - Must-valgelt15 ipm
Skänneri lahutusvõime1200 x 2400
Prinditavad VärvidBlack, Cyan, Yellow, Magenta
Prindi lahutusvõime4800 x 1200
Garantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.