Epson

Epson EcoTank L6270 multifunktsionaalne tindimahutiga Wi-Fi A4 printer

Tootekood:
C11CJ61403
Hind
383.40 €
Kuumakse
11.18 € / kuumakse alates

See lihtsalt kasutava ekraaniga A4 tindiprinter sobib ideaalselt tegusatesse kodudesse ja väikekontoritesse ning sisaldab täidetavat tindimahutit ja kuni 66 tindikasseti väärtuses tinti ühes asenduspudelite komplektis*, mis tagab ülimadala lehepõhise hinnaga printimise. Kodu funktsioonide hulka kuuluvad Wi-Fi, Wi-Fi Direct, skannimine ja kopeerimine. Täiendavad ärifunktsioonid on kohtvõrk, 30-leheküljeline automaatne dokumendisöötur ja suured paberialused.



Jätke kassettidega hüvasti
EcoTanki abil saab kodudes ja väikekontorites ilma sekeldusteta printida – eriti suure mahutavusega tindimahutid võimaldavad puhast täitmist ja lukukonstruktsiooniga pudelid on välja töötatud nii, et sisestada saab ainult õigeid värve.


Muudkui säästa
See ökonoomne printer säästab kuni 90% printimiskuludelt* ja karbis on kaasas täiendav must tindipudel kuni 3 aasta tinti jaoks*. Komplektis oleva tindiga saab printida kuni 14 000 lk mustvalget ja 5200 värvilist* lehekülge. Tindipudelite vahetuskomplekt on samaväärne kuni 66 kasseti tindiga*.


Rakendus Epson Smart Panel
See rakendus võimaldab teil printerit juhtida oma nutiseadmest*. Printige, kopeerige ja skannige dokumente ning pilte, seadistage, jälgige ja tehke printerile tõrkeotsing – seda kõike oma telefonist või tahvelarvutist.


Hulgaliselt funktsioone
6,1 cm värviline LCD-ekraan, automaatne kahepoolne printimine, 30 leheküljeline automaatne dokumendisöötur, 250-leheküljeline paberisahtel esiküljel ja printimiskiirus kuni 15,5 lehekülge minutis* hõlbustavad mitmesuguste ülesannete täitmist.


Moodne paindlikkus
Kompaktse disaini, Wi-Fi, Wi-Fi Direct ning Ethernet ühenduvusega printerit on lihtne olemasolevasse kodu- või kontoriseadistusse lisada, et printida telefonist, tahvelarvutist ja sülearvutist*.


Heat-Free tehnoloogia
PrecisionCore soojenemisvaba tehnoloogia tagab väiksema energiakulu ja vähendab varuosade vahetamise vajadust. Prindipea on eelpaigaldatud, nii et printeri seadistamine on probleemivaba.


* Vt epson.ee/for-home/ecotank

Technical specifications

Printimise kiirus - Värvidega8.5 ipm
Printimise kiirus - Must-valgelt15.5 ipm
Skänneri lahutusvõime1200 x 2400
Prinditavad VärvidBlack, Cyan, Yellow, Magenta
Prindi lahutusvõime4800 x 1200
PaberitugiA4
Garantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
21 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.