ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB Vesijahutussüsteem - valge

ASUS
Tootekood: 90RC00T2-M0UAY0
  • Radiaatori standard: 360 mm
Hind
279.90 €
Kuumakse
8.16 € / kuumakse alates
ASUS AMD raha tagasi!

Uuenda oma varustust ja pikenda oma mänguhetki!


  • Osta tähistatud ASUSe kampaaniatooteid
  • Registreeri ost promotion.asus.com
  • Ja saad osa raha tagasi!
  • Registreerumine avatud kuni 24.11.2024


Kampaania tingimused

ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB Kõik-ühes veejahutus integreeritud RGB-valgustusega, 360 mm radiaator ja võimas vaskplaat, Aseteki pump


Tõsta oma stiili. Võimenda oma jahutust.

Saavuta optimaalne jõudlus ja vapustav esteetika ROG Strix LC III 360 ARGB-ga, millel on uusima põlvkonna Aseteki Gen7 v2 pump ja ROG ARGB radiaatori ventilaatorid. Toimetule pingutuseta AMD Ryzen™ ja Intel® Core™ protsessorite tekitatud kuumusega, et vabastada piiramatu jõud. Naudi suuremat paigalduspaindlikkust 360° pööratava veebloki abil, mis sobib erinevate kinnitamisvõimalustega. Avasta Aura valgustusrežiimide spekter, et tõsta oma mänguriigiti visuaalset atraktiivsust. Ja koge efektiivsuse ja peene disaini täiuslikku segu enneolematuks kogemuseks.


Jahuta piiridest kaugemale

ROG Strix LC III 360 ARGB sisaldab uut ja vaiksemat Aseteki Gen7 V2 pumpa uuendatud külmplaattehnoloogiaga, mis suudab pakkuda täiendavat 100 vatti jahutust ja temperatuuri kuni 0,5°C madalamaks*. Tõsta protsessori jahutuse efektiivsust ületamatuks stabiilsuseks intensiivsete töökoormuste all.

* Võrreldes Aseteki Gen7 pumbaga


Koge vabadust

Innovatiivne 360° pööratav veeblokk sisaldab magnetdisaini, pakkudes enneolematut paindlikkust veejahutuse paigaldamisel.


Valgustuse sära

Tõsta oma mänguriigiti atraktiivsust erinevate Aura valgustusefektidega, et luua värvikas vaatemäng. Nutikas režiim viib selle veelgi kaugemale, pakkudes dünaamilist valgustust erinevate riistvarakoormuste visualiseerimiseks. Ja Aura Creator'i toega saad kohandada oma unikaalseid valgustusefekte, muutes oma seadistuse tõeliselt ainulaadseks.

Tehnilised andmed

Protsessori soklitugiAM4; LGA1156; LGA1700; LGA1155; LGA1151; LGA1200; LGA1150; AM5
Ventilaatori läbimõõt120 mm

Füüsilised andmed

Radiaatori standard360 mm

Lisainfo

TootjagarantiiG24

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.