CPU active cooling Aigo ICE 200 (heatsink + fan black)

AIGO
Tootekood: ICE200
Hind
12.95 €

Aigo ICE 200 LED aktiivne CPU jahuti

Aigo ICE 200 hoiab teie CPU jahedana 2 soojusjuhtmega, võimsa ventilaatori ja HDT tehnoloogiaga. Seade on lihtne paigaldada ja toetab intelligentset PWM juhtimisfunktsiooni. Värviline taustvalgustus on tõeline pilgupüüdja ja võimaldab anda teie arvutile originaalse mängu iseloomu.

Optimeeritud lahendused efektiivseks jahutamiseks

Aigo ICE 200 on teie uus viis CPU optimaalseks jahutamiseks. 2 soojusjuhtme tagab efektiivse soojuse jaotuse tõhusaks riistvara tööks. 90mm ventilaator pöörleb kuni 1800 RPM. Samuti saate kasutada HDT tehnoloogiat. Vaskjahuti alus on otseses kontaktis CPU-ga, mis parandab oluliselt soojusjuhtivust.

Intelligentne PWM juhtimine

AIGO pakub veelgi optimaalsemaid lahendusi. See hõlmab intelligentset PWM juhtimist. Kui temperatuur muutub, kohandab ventilaator automaatselt oma jõudlust, et anda teile parimaid tulemusi.

Lihtne ja kiire paigaldamine

Unustage keeruline ja aeganõudev paigaldamine. AIGO kaubamärgi jahuti on kasutajasõbraliku disainiga, mis muudab paigaldamise lihtsaks, säästes teie väärtuslikke minuteid. Toode on ühilduv valitud Intel ja AMD platvormide mudelitega.

Värviline taustvalgustus

Aigo ICE 200 muljetavaldab mitte ainult oma efektiivsusega. Ventilaatori labad on varustatud värvilise taustvalgustusega, mis annab kauni kuma ja muudab teie riistvara tõeliselt silmapaistvaks. See tagab teie CPU-le optimaalse jahutuse ja annab teie arvutile fenomenaalse mängu iseloomu!

Komplekt sisaldab:

RadiaatorVentilaatorIntel & AMD paigalduskomplekt1 x ventilaatori kinnituskinnitusSoojusjuhtiv pastaPaigalduspoltide kasutusjuhend
TootjaAIGO
MudelICE200
VärvMust
JahutustüüpAktiivne
Ventilaatorite arv1
Pöörlemiskiirus1800 RPM
Maksimaalne helitase23 dBA
Õhuvool26 CFM
Toitepinge12 V
Ühendus3 Pin
Laagri tüüpHüdrauliline laagri
TaustvalgustusLED
Soojuse juhtmete arv2
ÜhilduvusIntel: LGA 775 /115x /1336 (Intel Core i3, i5) AMD: AM4 / AM3
Ventilaatori suurus90x90x25 mm
Mõõtmed92x63x133 mm
Soojuse hajutamise materjalVask + Alumiinium
TDP95 W
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
948 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.