Deepcool

DeepCool AG500 BK ARGB Kõrge jõudlusega protsessori jahuti Intel/AMD

Tootekood:
R-AG500-BKANMN-G-1
  • Jahuti kõrgus: 155 mm
Hind
36.90 €

DeepCool AG500 BK ARGB on üleni must kompaktne protsessori jahuti, mis keskendub suurele jõudlusele ja tõhususele. Sellel on viis otsekontaktiga vasest soojustoru, mis on pakitud tihedasse jahutusradiaatori torni optimaalseks soojuse hajutamiseks ja ühendatud peenhäälestatud 120 mm PWM ARGB mooduliga. ventilaator võimsaks jahutuseks.

ÜLIM SOOJUSJUHTIVUS

Suurendage jahutusvõimsust ja vähendage tõhusalt protsessori temperatuuri 240W soojuseraldusega, valmis jahutama ka uusima põlvkonna protsessoreid. Loodud 4K-mängude ja muude nõudlike töökoormuste jaoks, et saaksite oma protsessorist maksimumi võtta, jäädes samas jahedaks.

KÕRGE TÕHUSUSEGA VENTILAATORI

Kasutage mõlemast maailmast parimat peenhäälestatud 120 mm ARGB PWM-ventilaatoriga, mis tagab optimaalse tasakaalu tippvõimsuse koormuse all ja vaikse tõhususe vahel ooterežiimis. Väga tõhus, tugeva staatilise rõhuga, et soojust kiiresti kogu radiaatoris üle kanda.

SUUREPÄRANE ÜHILDUVUS

Disainitud nihutatud soojustorudega, et mahutada suuremat jahutusradiaatori sügavust ja paremat komponentide ühilduvust. See annab rohkem ruumi kõrgetele soojusjaoturitele ja takistusteta vaate kõigile RAM-i pesadele.

LIHTNE JA OHUTU

Kaasasolevad kinnitusklambrid toetavad Inteli ja AMD platvorme ning viieastmeline paigaldusprotsess tagab kõrge kontaktsurve. Soojustorude nihkekonstruktsioon võimaldab paigaldada jahuti juba kinnitatud ventilaatoriga.


Tehnilised andmed

Jahuti kõrgus:155 mm
Toetatud soklid:115X; 1200; 1700; AM4; AM5

Данные вентилятора

Läbimõõt120 mm
Kiirus kuni1850

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
5 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
29 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.