Alphacool

Alphacool Core Thermal Pad Soft 9W/mk 100x100x3mm

Tootekood:
13419
  • Paksus: 3 mm
Hind
49.90 €

Alphacooli jõudlussoojuspadja saab kasutada igasuguste elektroonikakomponentide jahutamiseks, kus on oluline tõhusalt hajutada üleliigset soojust. Lisaks graafikakaartide pinge muunduritele ja VRAM-idele saab jahutada ka Playstationi ja Xboxi mängukonsoolide elektroonikakomponente, parandades oluliselt nende jõudlust ja vastupidavust.

Kas parem kui tavalised soojuspadjad?
Silikoonil põhinevat pehmet soojusjuhtivuspadja iseloomustab optimaalne kokkusurutavus. Tänu oma madalale kõvadusele ja loomulikule kleepuvusele kohandub Core soojusplaat täiuslikult pindadega, kompenseerides komponentide vahelisi ebatasasusi ja tagades seeläbi olulise soojusülekande paranemise.

Suurenenud kasutusiga!
Core soojuspadja erilise materjali koostis vähendab silikooni eraldumise riski. Seda saab kasutada oluliselt kauem kui tavalisi soojusjuhtivuspatju, ilma et jõudlus oluliselt väheneks.

Mitmekülgne kasutus!
Tänu suurepärasele elektrilisele isolatsioonile (elektriliselt mittejuhtiv) saab Alphacooli soojuspadja kasutada ka elektrisõidukite, autopilootsüsteemide, mobiiltelefonide, serverite, emaplaatide, toiteplokkide, LCD-telerite, sülearvutite, telekommunikatsiooniseadmete, juurdepääsupunktide, mälumoodulite jne elektroonikakomponentide jahutamiseks.

 

Tehnilised andmed soojuspadja kohta
Mõõtmed (P x L x K)100 x 100 x 3mm
Soojusjuhtivus (ASTM D5470)9,0 W/mK (±10%)
Kõvadus (ASTM D2240)50 (Shore 00) (±15)
Töötemperatuur-50 kuni ~180°C
Mahtuvuslikus vastupanu (ASTM D257)1×10¹² Ohm-m
Dielektrilise läbimurde pinge (ASTM D149)≥8 KV/mm
Tihedus (ASTM D792)3,2 g/cm³ (±10%)
Venivus (ASTM D412)40%
Massikadu (ASTM E595)alla 1%
Leegikindlus (UL 94)V-0
Värvroosa

Technical details

Paksus3 mm

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
2 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
44 tk
Tellimine esindusse 5-17 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.