Nzxt

NZXT H7 Flow Valge Midi Tower Korpus Ülihea Õhuvooluga

Tootekood:
CM-H71FW-01
  • Värvus: Valge
  • Korpuse tüüp: ATX
Hind
134.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

H7 Flow on suurepärane korpuse valik igale ambitsioonikale ehitajale, kes otsib optimeeritud termilist jõudlust. Ülima õhuvoolu, lihtsustatud ehituskogemuse, uute värvivalikute ja perforeeritud esipaneeliga on H7 Flow kaasaegne ja kaunis lisand H seeriasse.

ERAKORDSELT JAHE

H7 Flow saavutab maksimeeritud termilise jõudluse perforeeritud üla- ja esipaneeliga. Need õhuvoolu optimeeritud paneelid parandavad ventilatsiooni, pakkudes kasutajatele veelgi paremaid temperatuure maratonilisteks mängusessioonideks. Korpuse üla- ja esiosa toetavad kuni 360mm radiaatoreid, samal ajal kui esipaneel mahutab kuni kolm 140mm ventilaatorit maksimaalse jahutuse jaoks.

EHITAMINE LIHTSUSTATUD

Lihtsusta ehitusprotsessi parendatud kaablihaldussüsteemiga. Laiemad kaablikanalid pakuvad rohkem ruumi kaablite lihtsaks suunamiseks, samal ajal kui konksude lisamine lisab stabiilsust, et kõik püsiks paigal. Küllaldane ruum ja kliirens teevad H7 Flow'st avara korpuse ambitsioonikateks ehitusteks.

KAASAEGNE VÄLIMUS

H7 Flow ühendab H seeria kaasaegse välimuse uute värvivalikutega, mis sobivad sujuvalt iga esteetikaga. Iga värv on kombineeritud klaasi toonimisega, mis täiendab vastavat korpust.<\/p>

Füüsilised andmed

Mõõtmed480 x 230 x 505 mm
KujutegurATX
ATX tugiYes
mATX tugiYes
Mini-ITX tugiMiniITX
Kaal12.06 kg
Kõrgus56 mm
Laius31 mm
VärvusValge

Ühenduvus

I/O Paneel:1 x USB 3.1 Typ C; 1 x mic/headphone (combo); 2 x USB 3.0
Kõrvaklapi pesa:1x 3.5mm kõrvaklapi pesa
USB 3.2:2x USB 3.2 A TÜÜP

Kettasahtlid

2.5"6
3.5"2
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.