Arctic

Arctic F12 120MM 3-Pin Case Fan PACK X5

Tootekood:
ACFAN00248A
  • Diameeter: 120 mm
Hind
20.60 €

Maksimaalne vaikus, minimaalne vibratsioon

Isegi madalatel pööretel on uue ARCTICu mootori hääl vaevumärgatav. Tänu sinusoidsele magnetiseerimisele tekitab uus mootor vaid umbes 5% tavalise filtreerimata alalisvoolumootori sisselülitamisest tulenevast vibratsioonist.

Uuenduslik disain tagab vaikse ja tõhusa ventilatsiooni

Uuenduslik ventilaatori laba disain parandab õhuvoolu ja tagab ülitõhusa ventilatsiooni. Tööratas on konstrueeritud keskendudes mürataseme minimeerimisele, tagades samal ajal soovitud õhuvoolu ja rõhu.

Pikk kasutusiga

Hüdrodünaamilise laagriga on kaasas õlikapsel, mis ei lase määrdeainel välja pääseda. Seega töötab see laager sama vaikselt nagu hülsslaager, kuid selle kasutusiga on oluliselt pikem.

Kvaliteet, millele võite loota

Oma toodete pikaealisuse tagamiseks viime läbi pikaajalisi teste erinevates, mõnikord väga ebasoodsates tingimustes. Nii õpime oma tooteid klientide jaoks paremaks muutma. Lisaks annavad suurepärased pikaajalised testitulemused meile kindlustunde, et meie tooted pole mitte ainult silmapaistva kvaliteediga, vaid ka pikaealised. Meil on hea meel seda oma klientidele edasi anda, mistõttu anname F12-le 6-aastase tootjagarantii.




Tehnilised andmed:

Diameeter:120 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.