Thermal grizzly

Thermal Grizzly Mycro Direct-Die CPU Water Cooler- Socket AM5

Tootekood:
FSD8-058
  • Sokkel: AM5
Hind
107.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

MYCRO OTSEKONTAKTILINE JAHUTI

AM5 Mycro otsekontaktline jahuti on veejahuti AMD Ryzen 7000 protsessoritele. Veejahuti asetatakse otse Ryzeni protsessori kiibile ja lühendab teekonda veeringlusele. Lisaks toetavad mikrosooned üleliigse soojuse transporti.



TOOTEINFO "MYCRO OTSEKONTAKTILINE JAHUTI - VALGUSTUSETA - AM5"

Thermal Grizzly AM5 Mycro otsekontaktline jahuti on otsekontaktline veekülmik AMD Ryzen 7000 protsessoritele. Nagu nimi juba viitab, asetatakse veekülmik otse Ryzeni protsessori kiipidele. See lühendab oluliselt teed CPU kiibilt veeringlusse. Nikkeliga kaetud vaskjahuti peal on mikrosooned, mis tagavad jäätme soojuse optimaalse ülekande. AM5 Mycro otsekontaktline jahuti integreeritakse kohandatud veekülmikusüsteemi ringlusesse G1/4-tolliste ühenduste kaudu.

Nikkeliga kaetud vaskjahuti mikrosoonte struktuuriga

AM5 Mycro otsekontaktline jahuti asendab emaplaadi pistiku aktiveerimismehhanismi (SAM) ja Ryzen 7000 protsessori soojusjaoturit. Seetõttu tuleb protsessoril eemaldada katteklaas. Nikkeliga kaetud vaskjahuti oluliselt suurema pinnaga võrreldes laose soojusjaoturiga on optimeeritud mikrosooned, mis juhivad jääksoojuse äärmiselt efektiivselt kohandatud jahutusahela veeringlusse. Samal ajal võimaldab CPU optimaalset kontakt-survet pistikusse. Kaas on valmistatud CNC-freesitud polüoksümetüleenist (POM) ja sellel on igaüks sisse- ja väljund G1/4-tolliste keermestega.

  • Veejahuti otsekinnituseks
  • Nikkeliga kaetud vaskmikrosoonega jahuti
  • Asendab SAM-i ja soojusjaoturit
  • CNC-töödeldud POM-kaas
  • G1/4 tollised ühendused
  • Ainult katteklaasideta protsessoritele!

Maksimaalne jahutusvõimsus

Testides** suutis AM5 Mycro otsekontaktne jahuti koos Conductonaut Extreme'iga end tõestada parimate temperatuuridega kõrgtehnoloogilise lahendusena. Ryzen 7900X-i (5,0 GHz, 1,3 vCore) jahutati testide ajal koormuse all temperatuurini 64 °Celsiuse kraadi. Võrreldes igapäevase lahendusega 280 mm AiO kujul, suudeti temperatuure võrreldavates testiosades langetada kuni 26 °Celsiuse kraadi võrra. Võrreldava veekülmiku kaudu saavutati otsekontaktsete jahutuste temperatuurid, mis olid 3 °Celsiuse kraadi võrra kõrgemad kui AM5 Mycro otsekontaktne jahuti. AM5 Mycro otsekontaktse jahuti nikliga kaetud pind on ühilduv traditsiooniliste termiliste pastade ja galliumil põhinevate vedelate metallidega. Nikkel moodustab tõkkekihi vedelikumetalli ja vase jahuti vahel, takistades vedelikumetalli difundeerumist vase sisse ja vähendades sulamist. Selle tulemusena pole vedelikumetalli mitu korda kasutamine tavaliselt vajalik. Võimalikult madala hooldusega süsteemi jaoks võib CPU ja AM5 Mycro otsekontaktse jahuti vahelise termilise liidese jaoks kasutada KryoSheeti grafeeni soojuspadja. Kuna KryoSheeti padjad on elektriliselt juhtivad, sisaldab kate elektrooniliste komponentide kaitseks CPU pakendil. Testides mõõdeti KryoSheeti abil temperatuure alla 70 °Celsiuse kraadi. **Tuleb märkida, et saavutatud temperatuuriparandused sõltuvad mitmest tegurist. Lisaks individuaalsete protsessorite kvaliteedile ("Silicon Lottery") mõjutavad testitulemusi ka toa temperatuur ja kasutatav jahutus, muude tegurite hulgas. Näiteks sõltub AiO puhul jahutusvõimekus sellistest teguritest nagu pumba kiirus ja kasutatavad ventilaatorid. Antud väärtused on suunavad ja võivad üksikutel juhtudel olla kõrgemad või madalamad.

Ryzen 8X00G ühilduvus


Müügikomplekti kuulub

  • 1x AM5 Mycro otsekontaktne jahuti
  • 1x Isolatsioonileht
  • 1x Testsertifikaat
  • 4x kruvikupäised kruvid UNC keere 1/4"
  • 1x kuuskantvõti 5/64"
  • 1x nurgik võti Torx T20


Omadus Võimalused
Värv Must, Hõbe
Materjal Atsetaal, Nikeldatud vask
Pistiku tootja AMD
Pistiku tüüp AM5
Keere G1/4" seestpoolt

Tooteinfo

SokkelAM5
Kaal0.31 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
31 tk
Tellimine esindusse 4-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.