Watercool HEATKILLER RAD 280-S Stainless Steel Water Cooling Radiator

Watercool
Tootekood: WACH-898
Hind
112.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

HEATKILLER RAD radiaatorid on võimsad, kvaliteetselt töödeldud ja pakuvad muljetavaldavat disaini teie ehituse teostamiseks.


Me oleme laiendanud oma HEATKILLER RAD seeria kõrgekvaliteediliste radiaatorite valikut 280 ja 420 mm versioonidega. Seega panustame kõrgelt populaarsele õhukesele formaadile (S) kõrgusega 30 mm. Lisaks suurenenud jõudlusele iseloomustavad radiaatoreid kompaktsed mõõtmed ja iseloomulik kõrgekvaliteetne Watercool töötlus.


Viimistlus ja kvaliteedikontroll Saksamaal

Koostöös tuntud Aasia tootjaga õnnestus meil luua kõrgjõudlusega võrgustikuradiaator unikaalse välimusega. Jahutuse tuumad valmistatakse rangelt vastavalt meie spetsifikatsioonidele. Radiaatori korpust toodetakse otse meie Warenis asuvas tehases, mis tähendab, et kokkupanek ja kvaliteedikontroll viiakse lõpuks läbi Saksamaal.


Kõrge jahutusvõimsus kogu kiiruseulatuses

Arenduse eesmärgiks oli luua konkurentsivõimelised radiaatorid laia jõudlusevahemikuga. Sellest tulenevalt pakub HEATKILLER RAD väga head jahutusvõimsust aeglaselt pöörlevate ventilaatoritega, mis suureneb kiiruse suurenedes väga hästi. Maksimaalse jahutusvõimsuse saavutamiseks saab HEATKILLER RAD loomulikult kasutada ka lükketõmberežiimis.


Parimad toorained kasutusel

HEATKILLER RAD aluseks kasutatakse ainult kvaliteetseid tooraineid. Eelkamber ja jahutuskanalid on valmistatud messingist ning jahutusribad vask. Külgpaneelid on lõigatud laseriga 1 mm paksustest terasplaatidest või roostevabast terasest ja seejärel harjatud või pulbervärvitud mustaks või valgeks vastavalt viimistlusele. Esipaneelid on valmistatud harjatud roostevabast terasest ja annavad olulise panuse meie HEATKILLER RAD eksklusiivse välimuse saavutamisse.


Lihtne integreerimine jahutussüsteemi

Integreerimine jahutussüsteemi tehakse kahe standardse G1/4 tolli keermega. Vajalikud ühendused ei sisaldu komplektis. Ainult 120 mm laiusega tagab maksimaalse paindlikkuse.


Tehnilised andmed:

Mõõtmed: 320 x 140 x 30 mm

Kaal: 0,87 kg

Värv: Harjatud roostevaba teras

Ühendused: 2 x G¼" keere

Ventilaatori ühilduvus: 140 mm ventilaatorid

Radiaatori paigaldus: M3

Technical details

Weight1.0040 kg
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 4-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.