Logitech

Logitech veebikaamera StreamCam, valge

Tootekood:
960-001297
  • Eraldusvõime: Full HD 1080p
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
114.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Full HD ja 60 kaadrit/sekundis

Logitech StreamCam pakub Full HD eraldusvõimet (1080p), mis tagab terava ja detailsed videod. 60 kaadrit sekundis salvestamiskiirus võimaldab sujuvat ja realistlikku liikumise edastust, muutes selle ideaalseks valikuks voogesituseks ja kvaliteetseks videokonverentsiks.

Kvaliteetne objektiiv ja autofookus

StreamCam'i kvaliteetne klaasobjektiiv tagab elutruu ja värviküllase pildikvaliteedi ning teravad detailid. 78° vaateväli hoiab Sind esiplaanil ja keskpunktis. Automaatne teravustamine kohandab objektiivi reaalajas nutikalt, et Sa püsiksid fookuses isegi siis, kui liigud kaamera suunas või sellest eemale.

Optimeeritud voogedastamise platvormide jaoks

StreamCam on optimeeritud Streamlabs Desktopile, Open Broadcaster Software'ile (OBS) ja teistele populaarsetele otseülekande tarkvaradele. Voogesita hõlpsalt Twitchi, YouTube'i ja kõigile oma lemmikotseülekande saitidele.

Ühendub USB-C kaudu

StreamCam kasutab kiirete ja usaldusväärsete ühenduste tagamiseks USB-C liidest, mis tagab tõhusa videoedastuse kiiruse. Ühildub Windows 10 ja macOS 10.14 ning uuemate operatsioonisüsteemidega.

Tehnilised Andmed

ÜhendusedUSB 3.1
ÜhenduvusJuhtmega
Lahutusvõime kuniFull HD 1080p
Mõõdud66 × 58 × 48 mm
Garantii24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.