Razer

Razer kõrvaklapid + mikrofon Kraken V3 HyperSense

Tootekood:
RZ04-03770100-R3M1
  • Ühendused: USB A
  • Stiil: Üle pea
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
144.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • Razer HyperSense haptiline tagasiside
  • Razer TriForce Titanium 50mm elemendid
  • THX ruumiline heli
  • Chroma RGB valgustus
  • USB ühendus

Lase helil end täielikult haarata
Sukeldu heli uude dimensiooni Razer Kraken V3 HyperSense'iga – kõrvaklapid, mis töötavad haptilise tehnoloogia abil. Alates mürisevatest plahvatustest kuni surisevate kuulideni ja võimalusega tunnetada seda, mida kuuled, on kätte jõudnud aeg sukelduda tõeliselt multisensoorsetesse mängudesse.

Tagasiside, mis tundub tõeline. Razer™ HyperSense.
Tipptasemel haptilised draiverid mõlemad kõrvaklapis võtavad vastu helisignaale ja muudavad need realistlikeks vibratsioonideks, mille asukoht, kestus ja intensiivsus erinevad, pakkudes tundlikku tagasisidet mängusiseste helide jaoks.

Reaalajas haptika
Nutikas helitöötlus, mis ei nõua töötamiseks integreerimist või täiendavaid allalaadimisi. Ühildub mängude, muusika ja filmidega.

Intensiivsuse regulaator
Reguleeri hõlpsalt haptika tugevust kõrvaklappide nupuga – madal, keskmine, kõrge või lülita välja.

THX ruumiline heli
Kraken V3 HyperSense on varustatud täiustatud 7.1 ruumilise heliga, mis optimeerib mängu helipilti, et saaksid ülimalt täpselt määrata, millisest suunast heli tuleb ning seega oma vastaste asukohad kergusega tuvastada. Koge elutruud akustikat ja kuula kõike nii, nagu oleksid selle kõige keskel.

Razer™ TriForce Titanium 50 mm elemendid
Razeri patenteeritud 3-osaline draiveri disain toob esile erakordsed kõrged, keskmised ja madalad helid, mis ei ole hägused, pakkudes dünaamilisemat kuulamiskogemust sügavama helikogemuse jaoks. Suurema selguse tagamiseks on diafragmad täiustatud titaankattega, et tagada tõeliselt elutruu ja täpne heli taasesitus.

Terve päeva mugavus
Hübriidsed kangast ja kunstnahast mäluvahust kõrvapadjad pakuvad täiuslikku tasakaalu mugavuse ja heliisolatsiooni vahel. Terasest tugevdatud peapael on painduv ja kerge, kuid samas vastupidav ja vetruv ning pehme tugi tagab minimaalse surve peale

Razer™ HyperClear kardioidmikrofon
Razer Kraken V3 HyperSense kõrvaklapid on varustatud painduva varrega kardioid mikrofoniga, mis püüab selgelt kinni just mikrofoni ees oleva heli, hüljates kõrvalt ja tagant kostuvad taustahelid ja -müra. Seega on tagatud, et Sinu tiimikaaslased kuulevad Sind alati valjult ja selgelt.

Razer Chroma™ RGB valgustus
16,8 miljonit värvitooni, lugematud mustrid, dünaamilised mängusisesed valgusefektid. Razer Kraken V3 valgustus ühildub tuhandete seadmete ning üle 150 mängu ja rakendusega.

Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB A
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus2 m
MudelKraken V3 Hypersense
VärvusMust
StiilÜle pea
Müra summutusYes
Tootjagarantii24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.