SteelSeries

SteelSeries Arctis Nova 3 mürasummutusega juhtmega mängurikõrvaklapid

Tootekood:
61631
  • Ühendused: USB C (M)
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
99.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Pane proovile oma mänguripeakomplekti nägemus Nova kõlaritega, millel on võimsad kohandatud disainiga High Fidelity draiverid. Täiuslik tarkvara ja riistvara duo täidab teie kõrvad kristallselgete kõrgete helide ja sügava bassiga. Kuulake 360° ruumilise heli abil vaenlase asukohta ja määrake kohe suund. Kaasahaarav heli ümbritseb teid kõigist nurkadest, asetades teid tegevuse keskmesse, et saada mängus edu.

Võtke oma heli üle täielik kontroll professionaalse taseme parameetrilise ekvalaiseriga, mis on esimene mängudes. SteelSeries Sonar Audio Software Suite'i röntgenkuulmine võimaldab kuulda samme, pommikomplekte ja jookide vulisemist enne, kui neid näete. Arctis Nova 3 sobib kõikidele peadele, millel on tugev, kerge disain ja 4 reguleerimispunkti. Paistke kõikjal silma kõrgekvaliteedilise esmaklassilise disainiga, mis kaalub vaid 253 g ja mida on mugav kanda mängides või liikvel olles.

Teie Arctis Nova 3 reisib teiega igasse mängumaailma, kuna USB-C ühendub ühilduvate platvormidega. Ükskõik, kas see on teie arvuti, Mac, PlayStation, Switch või isegi iPad USB-C, on kaasahaarav helikvaliteet teie jaoks. See on ka ideaalne peakomplekt teie mobiilseadme jaoks liikvel olles. Sära särav dünaamiline RGB-valgustus täielikult kohandatava 16,8 miljoni värvivalikuga. Looge pimestavaid kahetsoonilisi RGB-värviesitusi, mis sünkroonitakse teie teiste seadmetega.


Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB C (M)
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus1.5 m
MudelArctis Nova 3
VärvusMust
StiilÜlekõrva
Müra summutusYes
Tootjagarantii24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 2-6 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.