Razer

Razer Naga Trinity Kohandatav MOBA/MMO Mängurihiir, 16K DPI

Tootekood:
RZ01-02410100-R3M1
  • DPI: 16000
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värvus: Must
Hind
74.90 €99.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Kogege täielikku kontrolli oma käes, olenemata sellest, millist mängu mängid. Disainitud spetsiaalselt MOBA/MMO mänguritele võimaldab Razer Naga Trinity teil täpselt seadistada oma hiirt relvade või millegi muu jaoks, et oleksite alati konkurendist ees.

Rohkem võimalusi kohandamiseks
Tänu vahetatavale küljeplaadile saate oma hiire seadistada täpselt nii nagu vaja. Komplektis on kolm küljeplaati millel on kas 2, 7 või 12 nuppu. Iga nupp küljel on disainitud nii, et sellest on pea võimatu mööda vajutada. Lisaks on tegemist mehaaniliste lülititega, mis pakuvad kuuldavat tagasisidet.

Suurepärane ergonoomika
Peale kaheksatunnist mängimismaratoni on randmed haiged ning sõrmed krampis? Selle hiirega kohe kindlalt mitte - Naga uus, üks-mõõt-sobib-kõigile disain pakub maksimaalset mugavust ka pikkadel mängumaratonidel. Perfektse disainiga, sobib kõikidele käemõõtudele ning on samas piisavalt kerge, et mugavalt opereerida.

Chroma versioon
Kasutaja saab valida hiire valgustuse värvuse 16,8 miljoni erineva värvitooni vahel ning lisada erinevaid valgustusefekte oma seadmele. Lisaks saab sünkroniseerida valgustusefekte teiste Chroma versiooni lisatarvikute vahel, et lisaseadmed oleks täpselt samamoodi valgustatud ning samade eriefektidega.

Tehnilised andmed:

Ühenduvus:Juhtmega
DPI:16000
Värskendussagedus:1000 hz
Reageerimisaeg:1 ms

Lisaandmed:

Valgustus:Multi-color
Värvus:Must

Toote saadavus

Tallinn
Kristiine Keskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
100 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.