Turtle beach

Turtle Beach VelocityOne Flight Control

Tootekood:
00216838
Hind
349.00 €
Kuumakse
10.18 € / kuumakse alates
Õhkutõusuks valmis
Miljonid mängijad kogu maailmas on aastakümneid usaldanud Turtle Beach'i mängumuutva helikvaliteedi pakkumiseks. Koostöös maailmatasemel lennuinseneride ja pilootidega astub Turtle Beach lennusimulaatorite kategooriasse selle Xbox'ile loodud VelocityOne Flight mudeliga.

Universaalne lennujuhtimissüsteem VelocityOne™ pakub kõige põhjalikumat lennujuhtimislahendust oma kokpiti seadistamiseks kodus. Olenemata sellest, kas oled kogenud arvutimängija või proovid Flight Simulator'it esimest korda Xbox Series X|S mängukonsoolil, pakub VelocityOne™ Flight kõiki taevas navigeerimiseks vajalikke juhtnuppe.

Universaalne disain
VelocityOne™ Flight sisaldab kõike, mida õhkutõusuks vajad. Realistlikud juhtnupud ja kangid varustavad kodupilooti kõige vajalikuga. Lisaks saad kogeda kaasahaaravat heli ja koordineerida oma lendu läbi integreeritud kõrvaklapipesa.

Olekuindikaatori paneel
Saa reaalajas olekuhoiatusi ning jälgi olulisi kokpiti-, navigatsiooni- ja mootorisüsteeme ning hoiatusi. Kohanda ümbritseva valguse värvi ja vaheta kahe erineva paneeli vahel, et kokpiti oma maitse järgi peenhäälestada.*

* Täielik olekuindikaatori paneeli funktsionaalsus ja eelseadistatud hoiatused saavad toe eeloleva Xbox värskenduse järel.

Lennuhalduse ekraan
Värviline ekraan koos spetsiaalsete juhtnuppudega aitab Microsoft Flight Simulator'i jaoks süsteemi käigupealt õppida ja seadistada. Lülitu hõlpsalt erinevate lennukite profiilide vahel ja kasuta treeningfunktsiooni, et tutvuda iga juhtseadmega, nii et veedad vähem aega asfaldil ja rohkem aega õhus.
  • Ühildub Xbox Series X|S ja Xbox One mängukonsoolide ning Windows operatsioonisüsteemiga arvutitega
  • USB ühendus
  • 3,5 mm kõrvaklapipesa
  • Komplektis lauakinnitus

Toote saadavus

Tallinn
Vesse Maksimarket
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.