Logitech

Logitech G29 Driving Force Steering Wheels & Pedals (PC, PS4, PS5)

Tootekood:
941-000112
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värv: Must
Hind
269.90 €
Kuumakse
7.87 € / kuumakse alates

Koge PlayStation 5, PlayStation 4 ja PC võidusõidu mänge nagu ei kunagi varem, simulatsiooni ja realismi pakkuv G29 võidusõidu rooli ja pedaalide komplekt.

Täpne Juhtimine

Spiraalsed hammasrattad vähendavad müra ja vibratsiooni. Tagasilöögivastane süsteem hoiab rooli ja pedaalid õige pinge all. Hall-effect andur kasutab magnetvälju, et tajuda rooliratta asendit juhtimise täpsuse tagamiseks.

Kahe mootoriga Force Feedback

Tunneta oma rattaid igal sammul ja igat tüüpi maastikul, all-või ülejuhitavusega ning driftides. Võimas kahemootoriline Force Feedback simuleerib realistlikult jõuefekte, et saaksite täpselt reageerida.

Lihtsalt ligipääsetavad nupud

Kõik on teie käeulatuses - D-Pad, nupud, käiguvahetajad, LED-märgutuled ütlevad teile täpselt, millal käiku vahetada, 24 - punktiline valikuketas ja + / -nupud sõidueelistuste kiireks seadistamiseks.

Kindlad kinnitused

Sõitke kartmatult, teades, et rool agressiivsete manöövrite ajal ei nihku. Võidusõidurool kinnitub sisseehitatud klambrite või kruvikinnituspunktide kaudu kindlalt teie laua või võidusõiduseadme külge.

900 kraadine rool realistlike pöörete jaoks

900° pöörderadiusega saate rooli pöörata kaks ja pool korda - sama mis ralliuautos. Ja rooliratta triip võimaldab teil hõlpsalt näha, mis suunas rattad osutavad.

Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB
ÜhilduvusPlayStation 4; Playstation 3; PC
ÜhenduvusJuhtmega

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.