Sandisk

SanDisk Ultra Dual Drive Luxe 64GB USB-C/A 150MB/s mälupulk

Tootekood:
SDDDC4-064G-G46
  • Maht: 64 GB
  • Ühenduvus: USB A Tüüp / USB C Tüüp
  • Lugemise kiirus: 150 MBps
Hind
13.90 €

Sandisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C 64 GB mälupulk on suurepärane valik nii tavakasutajatele kui ka tehnoloogiahuvilistele, pakkudes mitmekülgset ja kiiret lahendust andmete salvestamiseks ja ülekandmiseks erinevate seadmete vahel. Sellel mälupulgal on USB-C ja USB-A pistikud, mis võimaldavad kiiret ja lihtsat failide liigutamist nii kaasaegsete nutiseadmete kui ka traditsiooniliste arvutite vahel.


Mälupulga peamised eelised on:

  • Kiirus: USB 3.1 Gen 1 liides võimaldab andmeülekande kiirust kuni 150MB/s, mis teeb suurte failide, nagu videod ja fotokogud, kiireks ja efektiivseks edastamiseks.
  • Mitmekülgsus: Tänu USB-C ja USB-A ühendustele on mälupulk sobilik paljude seadmetega, alates uusimatest nutitelefonidest kuni vanemate arvutiteni.
  • Disain: Mälupulk on valmistatud kõik-metallist, mis annab sellele vastupidavuse ning stiilse välimuse. Lisaks on mälupulgal pöördmehhanism, mis aitab kaitsta ühendusi, kui neid ei kasutata.
  • Tarkvara: Sandisk pakub Memory Zone rakendust Androidile, mis aitab hallata salvestusruumi ja varundada andmeid automaatselt.


Selline mälupulk on ideaalne tööriist, kui soovite oma seadmete vahel kiiresti ja turvaliselt andmeid liigutada või kui vajate lisamälu oma nutiseadmele. Sandisk Ultra Dual Drive Luxe sobib suurepäraselt kaasaskantavaks andmekandjaks, mis on usaldusväärne ja lihtsasti kasutatav.

Tehnilised andmed

Maht64 GB
Lugemise kiirus150 MBps
ÜhenduvusUSB A Tüüp / USB C Tüüp
VärvusStainless steel
Kogus1 pc(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
6 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Järveotsa esindus
2 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
3 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
2 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
148 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.