Dash camera Hikvision C200S WiFi 2K 1800P

Hikvision
Tootekood: AE-DC2328-C200S(2CH)
Hind
89.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Hikvision C200S WiFi 2K 1800P videoregistraator

Kas soovite suurendada oma turvalisust teel ja jäädvustada iga olulise hetke sõidu ajal? Hikvision C200S videoregistraator on täiustatud seade, mis tagab suurepärase pildikvaliteedi ja usaldusväärsuse kõikides tingimustes. Tänu oma funktsionaalsusele ja kasutusmugavusele on see ideaalne kõikidele juhtidele, kes hindavad meelerahu ja turvalisust. Komplektis on ees- ja tagakaamera.

Ükski pildikvaliteet ei ole võrreldav

Hikvision C200S videoregistraator salvestab pilte kõrges 1080P resolutsioonis, tagades erakordse selguse ja detailid salvestustes. Lai 101° horisontaalne ja 121° diagonaalne vaatenurk jäädvustab kõik, mis toimub teie ümber, elimineerides pimedad kohad ja suurendades teie turvalisust. Suur F2.0 ava võimaldab jäädvustada selgeid pilte isegi vähese valguse tingimustes, mis on hindamatu väärtusega öisel sõidul.

Nutika turvalisuse funktsioonid

Täiustatud G-Sensori mooduliga varustatud videoregistraator alustab automaatselt salvestamist, kui tuvastatakse kokkupõrge või tugev löök. Veelgi enam, on võimalik seadistada, et salvestusi ei kirjutataks üle. See tagab, et need on saadaval, kui neid vajate. See funktsioon suurendab teie turvalisust, pakkudes tõendeid õnnetuse korral.

Häälerecognition

Hikvision C200S videoregistraator on varustatud täiustatud häälerecognition funktsiooniga, mis võimaldab teil seadet juhtida lihtsate käskudega inglise keeles (poola keelt ei toetata). Saate ekraani sisse või välja lülitada, alustada või peatada heli salvestamist ning vahetada ees- ja tagakaamerate vahel ilma seadet puudutamata. See funktsioon mitte ainult ei tee teid mugavamaks, vaid parandab ka sõiduturvalisust, võimaldades teil keskenduda teele. See annab teile täieliku kontrolli videoregistraatori üle, olenemata olukorrast teel.

Lihtne salvestuste edastamine ja haldamine

Hikvision C200S videoregistraatori WiFi moodul võimaldab teil lihtsalt edastada salvestusi oma mobiilseadmetesse. Nutitelefoni rakenduse abil saate salvestusi hallata, neid reaalajas vaadata ja seadme parameetreid konfigureerida. See äärmiselt mugav lahendus võimaldab teil kiiresti jagada salvestusi ja hõlpsasti hallata kõiki videoregistraatori funktsioone.

Pikaajaline salvestamine

Videoregistraator toetab TF kaarte, mille maht on kuni 256GB, võimaldades salvestada pikka aega ilma mälu sagedase tühjendamiseta. Ülekirjutamise funktsioon võimaldab automaatselt kustutada vanimad salvestused, pakkudes ruumi uutele failidele. See praktiline lahendus tagab, et teil on alati juurdepääs värsketele salvestustele.

Intuitiivne töö ja paigaldamine

Hikvision C200S on loodud lihtsaks paigaldamiseks ja kasutamiseks. Plug-and-play paigaldamine ja automaatne salvestamine toite sisselülitamisel teevad seadme kasutamiseks valmis vaid hetkega. Kasutajasõbralik liides ja mugavad juhtnupud pakuvad igapäevaseks kasutamiseks mugavust.

Komplektis

Auto kaamera × 1

Tagakaamera × 1

Auto laadija × 1

Elektrostaatiline kile × 1

Kasutusjuhend × 1

 

TootjaHikvision
mudelAE-DC2328-C200S(2ch)
Resolutsioon1080P@30fps + 1080P@25fps
WiFiJah
Maksimaalne resolutsioon1920*1080P @30fps
Video kompressioonH.264
Vaateväli (FOV)Eeskaamera: 121° (D), 101° (H), 53° (V); Tagakaamera: 124° (D), 102° (H), 53° (V)
AndurG-Sensor
PildisensorCMOS
MäluTF kaart, 16GB kuni 256GB
AvaF2.0
ToiteallikasUSB-C
HeliMikrofon ja sisseehitatud kõlar
Töötlemistemperatuur-20°C kuni 65°C
Töötlemise niiskus0% kuni 95%
Toite tarbimine3W
Mõõtmed85mm x 82mm x 65mm
Kaal
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
38 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.