70mai

70mai autokaamera Omni 64GB, must

Tootekood:
X200-64
Hind
175.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • 360° vaade
  • AI liikumistuvastus
  • Öörežiim
  • 1080p Full HD
  • GPS ja ADAS
  • Hääljuhtimine

70mai esimene 360° disain
Samm-mootori jõul pöörleb Omni sujuvalt 340°. Koos 140° objektiivi vaatenurgaga on Omni esimene 360° pöörlev autokaamera, millel puudub pimeala ja selle pildimoonutus on minimeeritud. Pööra objektiivi sujuvalt, et jälgida kõiki auto ümber olevaid suundi.

AI kokkupõrke tuvastamine
Kui Omni tuvastab parkimise ajal löögi, tuvastab see kohe löögi suuna ja pöörab salvestamiseks selle poole. Seega ei jäädvusta see ainult tõendeid selle kohta, mis toimub auto ees, vaid ka auto taga ja mõlemal küljel.

AI liikumistuvastus
AI liikumistuvastusega varustatud Omni suudab tuvastada ka kahtlaseid inimtegevusi auto ümber. Arvutades lähedalasuva inimese kauguse ja kavatsused, aktiveerib see salvestuse, kui tuvastab kellegi potentsiaalse ohuna, säilitades kindlad tõendid sissemurdmiste või muude inimtegevusest tingitud hädaolukordade kohta.

Hääljuhtimine
Mugavuse suurendamiseks toetab Omni hääljuhtimist. Lihtsaid häälkäsklusi andes sooritab kaamera vastavad toimingud Sinu tähelepanu juhtimiselt kõrvale pööramata. Hääljuhtimine on praegu saadaval ainult inglise keeles.

Suurepärane öörežiim
Omni sisseehitatud f/1.5 suur ava toob esile rohkem valgust ja uus PureCel®Plus-S HDR-tehnoloogia tagab oma klassi parima jõudluse vähese valguse korral ja suurepärase värvide jõudluse ülikõrge kontrastsusega tingimustes, näiteks tunnelitest väljumisel eredasse valgusesse.

60 kaadrit sekundis dünaamiline nägemine
Omni suudab salvestada 60 kaadrit sekundis videoid, mis tabavaf kiirel sõidul või konarlikes oludes selgemini olulisi detaile, nagu numbrimärgid.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.