Canon

Canon Powershot SX70 HS

Tootekood:
3071C002
Hind
676.10 €
Kuumakse
19.72 € / kuumakse alates
Esmaklassiline 65-kordse suumiga kõik-ühes kaamera, milles on ühendatud peegelkaamera stiil ja mitmekülgsed täiustatud kõrgtehnoloogilised funktsioonid. Laiendage oma jäädvustamisvõimalusi, kasutades RAW-vormingus piltide, 4K video, Bluetoothi, Wi-Fi ja kaugjuhtimise tuge.

Peegelkaamera välimus, kompaktkaamera tehnoloogia
Peegelkaamera välimusega kõik-ühes kaamera, mis sarnaneb oma kaalu ja paindlikkuse poolest fikseeritud objektiiviga kaameraga. Jäädvustage kõike alates kaugel olevatest detailidest ja lõpetades makrovõtetega – objektiivi vahetamata.

4K ja RAW-formaat
Suunake RAW-pildid järeltöötlusesse või kasutage selgeid JPEG-pilte otse kaamerast. Jäädvustage suurepäraseid videoid tänu 4K lahutusvõimele ja nautige kvaliteetset heli.

Kiire ja täpne automaatteravustamine
Canon PowerShot SX70 HS usaldusväärne automaattervavustamine muudab tausta ja esiplaani eraldamise lihtsaks. Tänu pideva automaatteravustamise võimalusele saate jäädvustada ka kiiresti liikuvaid detaile.

Mitmed ühendusvõimalused
Kiire varundamine, kasutades automaatset pildiedastuse funktsiooni. Kaugjuhtimine võimaldab teil otse mobiilist jäädvustada, kaamerapilti näha ja seadeid muuta.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 3-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.