Rode

Rode juhtmevaba mikrofon Wireless Pro

Tootekood:
WIPRO
Hind
420.30 €
Kuumakse
12.26 € / kuumakse alates
  • Kahekanaliline kompaktne juhtmevaba mikrofonisüsteem
  • Universaalne ühilduvus kaamerate, nutitelefonide ja arvutitega
  • RØDE tipptasemel Series IV 2,4 GHz digitaalne ülekanne, 128-bitine krüpteering
  • Kristallselge ja stabiilne heli kuni 260 m ulatuses
  • 32-bit float seadmesisene salvestamine võimaldab taastada kärbitud või vaikseid helifaile
  • Tipptasemel ajakoodi funktsioon heli kiireks ja lihtsaks sünkroonimiseks järeltöötluses
  • Nutikas GainAssist tehnoloogia juhib automaatselt helitasemeid, et tagada täiesti selge heli igas rakenduses
  • 32 GB salvestusruumi mõlemal saatjal üle 40 tunni varusalvestusteks
  • Lukustavad 3,5 mm TRS pesad täieliku turvalisuse tagamiseks
  • Pistiktoite tuvastamine pikendab aku kasutusiga
  • Täielik tarvikute komplekt, sealhulgas nutikas laadimisümbris, kaks Lavalier II mikrofoni, kaablid, MagClip GO magnetilised kinnitusklambrid ja tarvikute ümbris
  • Lihtne seadistamine arvutis või nutitelefonis RØDE Central'i kaudu

Tipptasemel juhtmevaba heli
RØDE oli ülikompaktsete juhtmevabade mikrofonide kategooria teerajajaks Wireless GO mudeliga ja jätkab seda pärandit Wireless PRO-ga. See juhtmevaba mikrofonisüsteem pakub kristallselget ja uskumatult stabiilselt heli kuni 260 m ulatuses. See on võimalik tänu töökindlale Series IV 2,4 GHz digitaalsele ülekandele ja patenteeritud 128-bitise krüpteeringuga nullilähedase latentsusaja koodekile. Naudi juhtmevaba heli, millele saad kindel olla kõigis salvestusolukordades.

Ära jää salvestusest kunagi ilma
Pole midagi hullemat, kui tõmmata heli töötlustarkvarasse ja avastada, et salvestus on kärbitud ja seda ei saa kasutada. Wireless PRO puhul on sellised hetked minevik. 32-bitine float sisemine salvestus tähendab, et heli varundatakse turvaliselt iga kord, kui salvestad, võimaldades taastada järeltöötluses kõik liiga valjud või vaiksed salvestised.

Heli ja video – täielikult sünkroonis
Wireless PRO täiustatud ajakoodi funktsioon võimaldab hõlpsalt heli ja video täiuslikult sünkroonida – pole vaja keerulisi ja kalleid väliseid ajakoodisüsteeme.

Puhas heli igas olukorras
Lisaks 32-bitisele float salvestusele pakub Wireless PRO hulgaliselt funktsioone, mis lubavad igas olukorras laitmatut heli. Veendu, et salvestatud heli on sujuv ja tasakaalustatud nutika GainAssisti tehnoloogiaga. Paindlike võimendusnuppude ja kohandatud eelseadistuste abil sobitad mikrofoni täpselt kaameraga. Turvakanaliga lisad täiendava kaitsekihi. Täiuslikud salvestused, iga kord.

Ühenda kõigi oma seadmetega
Tänu 3,5 mm analoog ja USB-C digitaalsele väljundile on Wireless PRO universaalselt ühilduv kaamerate ja muude heliseadmetega, nii iOS ja Android nutitelefonide ja tahvelarvutitega kui ka Windows ja Mac arvutitega.

Lihtne seadistamine ja juhtimine
Kontrolli helitasemeid ühe pilguga eredalt LCD-ekraanilt ja reguleeri sätteid spetsiaalsete juhtnuppude abil, mis võimaldavad kõike alates võimenduse reguleerimisest kuni salvestuste käivitamiseni. Kohanda süsteem oma vajadustele kõikjal, kasutades oma arvutit või nutitelefoni RØDE Central rakendusega. Võta täielik kontroll seadistuste üle, et saaksid olla valmis igaks olukorraks.

Jälgi ja salvesta
Jälgi heli välitingimustes Wireless PRO suure võimsusega kõrvaklapiväljundiga, mis on varustatud sisseehitatud võimendusjuhtimisega, või ühenda kolmanda heliraja jäädvustamiseks peakomplekt või mikrofon (nt lavalier).

Turvaliselt lukus
Lukustavad 3,5 mm mikrofonipesad tagavad, et Sa ei pea kunagi muretsema, et mikrofonid salvestamise ajal välja tuleks.

Kompaktne ja kaasaskantav
Wireless PRO-l on samasugune kompaktne ja kerge disain, mille poolest on tuntud Wireless GO. Diskreetne ja kaasaskantav – see on ideaalne täiendus igale helisalvestuskomplektile.

Ülim salvestuskomplekt – kõik, mida vajad
Wireless PRO-ga on kaasas kõik, mida vajad juhtmevaba heli seadistamiseks ja salvestamiseks otse karbist välja võttes. Komplektis on kaks professionaalset Lavalier II mikrofoni, mis sobivad suurepäraselt ekraanil talentide salvestamiseks, samuti karvased tuulekaitsed välitingimustes kasutamiseks, paar MagClip GO-d saatjate kinnitamisek, nutikas laadimisümbris ja käepärane tarvikute komplekt oma mikrofonide hoidmiseks, kaablid ja klambrid.

Alati laetud
Kaasasolev nutikas laadimisümbris mitte ainult ei kaitse Wireless PRO-d teel olles, vaid tagab, et see on alati laetud ja töövalmis. See võimaldab ka ülikiiret andmeedastust, nii et saad salvestusi liikvel olles kiiresti eksportida.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
19 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.