Sony

Sony mikrofon ECM-B10

Tootekood:
ECMB10.CE7
Hind
244.90 €
Kuumakse
7.14 € / kuumakse alates
Sony ECM-B10 on ülimalt kompaktne shotgun mikrofon, mis on disainitud spetsiaalselt Sony kaameratele, mis kasutavad Sony Multi Interface Shoe ühendust. Tänu digitaalsele heliülekandele on Sony ECM-B1M mikrofon võimeline pakkuma stuudiotasemel helikvaliteeti.

Kõrge kvaliteediga helisalvestus
Naudi selget heli suurepärase digitaalse signaalitöötlusega. Noise Cut filter vähendab soovimatut müra, pakkudes tõhusamat mürasummutust võrreldes hilisema töötlusega. See Sony mikrofon tagab kvaliteetse ja terava helisalvestuse professionaalse sisu loomiseks.

Paindlik
Kompaktne mikrofon võimaldab mitmesuunalist helisalvestust, et kohaneda Su vajaduste ja keskkonnaga. ECM-B1M võib täita kolme suunamikrofoni rolli lihtsa lülitustoiminguga ilma mikrofone vahetamata. Olenemata sellest, kas kasutad ECM-B10 kaameramikrofonina või podcastide salvestamisel, sobib see ülisuunaliseks suhtluseks (intervjuud või selfie-vlogid), ühesuunalisteks kõnelusteks (arutelud) ja mitmesuunalisteks vestlusteks (keskkonnahelid või operaatori hääl).

Kompaktne ja kaasaskantav
Mikrofoni kompaktne suurus ja kerge kaal (72 g) tagavad parema kaasaskantavuse ja lihtsa salvestamise koos stabilisaatorite ja käepidemetega.

Juhtme- ja akuvaba
Mikrofon võimaldab aku- ja kaablivaba kogemust. Ideaalne välitingimustes kasutamiseks, vlogimiseks, intervjuudeks ja sisu loomiseks, muretsemata aku vastupidavuse pärast, kui oled liikvel.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.