Canon

Canon PowerShot PX Essential Kit, valge

Tootekood:
5591C003
Hind
406.80 €
Kuumakse
11.87 € / kuumakse alates
Teie isiklik fotograaf
Kui tahate jäädvustada elu hindamatuid hetki olles samal ajal ise hetkes, sobib PowerShot PX suurepäraselt, kuna see suudab tabada loomulikke ilmeid, tegevusi ja kadreerib inimesi automaatselt intelligentselt ja loominguliselt. See jäädvustab teie olulisi hetki ja soovitab teile nutitelefoni rakenduses parimaid pilte ja videoid.

Lihtne kaasaskantav disain
Võite PowerShot PX igale poole kaasa võtta tänu USB-C laadimisele ja sisseehitatud WiFile, mille abil saate selle oma nutiseadmega ühendada. Soovite veelgi paremat juhtimist? Lihtsalt küsige, see reageerib ka häälkäsklustele. Öelge lihtsalt: „Hello Pixie, take a picture“ – ja ongi kõik, teie käed on vabad! Neli häälkäsklust, millega saate kasulikke funktsioone juhtida, näiteks videot salvestada või inimesi leida, keda jäädvustada.

Naeratused. Naermine. Kõigi teie lähedaste näoilmed.
Parimad fotod pole sellised, kus poseeritakse naeratusega, kuigi need on alati populaarsed. PowerShot PX jäädvustab väga palju erinevaid välimusi ja hindamatuid hetki, mida te ise ei pruugi tabada.

Töötab sujuvalt nutitelefoni rakendusega.
Lubage Connect rakendusel, mis on mõeldud Mini PTZ Camile, teile parimaid pilte ja videoid soovitada. See teeb teie eest keerulise töö ära, sorteerides välja head ja mitte nii õnnestunud pildid ja videod, et teie ei peaks seda ise tegema.

Kasutage seda juhtmevaba veebikaamerana
PowerShot PX sobib ka suurepäraselt veebikaamerana kasutamiseks koos Mini PTZ Cami juhtmevaba veebikaamera liidesega, mis muudab kasutamise lihtsamaks.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.