Hikvision autokaamera D1

Hikvision
Tootekood: AE-DC2018-D1
Hind
45.70 €

Hikvision D1 1080p/30fps videorecorder

Hoolitse oma ohutuse eest teel. Hikvision D1 videorecorder salvestab kaadreid 1080p kvaliteedis ja sisseehitatud Wi-Fi moodul tagab usaldusväärse ja kiire ühenduse seadmega. Sa saad mugavalt hallata salvestusi ja muuta DVR seadeid rakenduse kaudu. Sa ei pea muretsema ka oluliste salvestuste kadumise pärast - seadmel on G-sensor. Seade toetab SD kaarte, mille maht on kuni 128 GB.

 

Suurepärane pildikvaliteet

D1 videorecorder pakub hämmastavat pildikvaliteeti. Seade võimaldab salvestada kaadreid kuni 1080p resolutsioonis. Mis veelgi parem, see on ühilduv SD mälukaartidega, mille maksimaalne maht on kuni 128GB. Nii et saad olla kindel, et sinu salvestused on turvalised.

 

Ära muretse oluliste salvestuste kadumise pärast

Kas sa muretsed, et videorecorder ei salvestanud kokkupõrke hetke? Ära ole! Seadmel on sisseehitatud kõrge täpsusega G-sensor, mis tuvastab nutikalt löögi või järsu šoki, näiteks äkilise pidurdamise tõttu. Mida see tähendab? Kui see tuvastab sellise olukorra, salvestab see automaatselt videomaterjali ja varundab selle. Nii et sa ei kaota enam kunagi olulisi salvestusi! Parkimisrežiim on saadaval ainult ühendatud toitekaabli (ei kuulu komplekti) korral.

 

Sisseehitatud Wi-Fi

Seadme paarimine on lihtsam, kui arvad. Videorecorder on varustatud Wi-Fi mooduliga, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse. See võimaldab sul ühendada seadme otse rakenduse kaudu ja vaadata reaalajas videot oma nutitelefonis või kohandada seadeid vastavalt oma vajadustele. Unusta keerulised seadistused!

 

Kasutage rakendust

Kas soovid pääseda ligi kõigile seadme funktsioonidele? Laadi alla rakendus HikDashcam ja tee oma DVR kasutamine lihtsaks. Rakenduse abil saad vabalt taasesitada salvestust ja seadistada parameetreid vastavalt oma vajadustele. Samuti saad juurdepääsu reaalajas vaatele. D1-l on ka sisseehitatud mikrofon ja valjuhääldi.

 

 

TootjaHikvision
mudelAE-DC2018-D1
Salvestamise resolutsioon1080p / 30 FPS
Vaate nurga reguleerimineVertikaalne: 122° Horisontaalne: 102°
ApertuurF2.0
VideokompressioonH.265
OSD menüüKellaaja, kuupäeva jne kuvamine
PildiformaatJPEG
Mälukaardi ühilduvusSD kaart (kuni 128 GB)
USB portMini USB
HeliSisseehitatud mikrofon Sisseehitatud valjuhääldi
Töötlemise temperatuur-20 °C kuni 70 °C
Töötlemise niiskus95%
Toiteallikas5V DC 1.5A
Energiatarve2.5 W
Mõõtmed (ilma kinnituseta)76.8 x 35.1 x 31.5 mm
Kaal100 g
RakendusHikDashcam
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.