Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR objektiiv

Fujifilm
Tootekood: 16797760
Hind
882.20 €
Kuumakse
25.73 € / kuumakse alates
Laienda oma vaadet Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR objektiiviga ja naudi vaadet. Ülilai vaateväli annab dünaamilise vaatenurga, mis toob objektid lähemale, lükates samal ajal tausta lõpmatuseni. XF 8mm f/3.5 R WR objektiiv sobib ideaalselt tavalise suumobjektiiviga kaasaskandmiseks – see aitab hädast välja, kui oled kitsas kohas, või ulatab abikäe videote fimimisel, näiteks vlogimisel.

Midagi ei jää peitu
Üle 120-kraadise vaateväljaga saad jäädvustada laiema vaate kui inimsilm seda suudab. Naudi dünaamilist vaadet, mida XF 8mm f/3.5 R WR pakub, jäädvustades maailma täiesti uuel viisil.

Tähelepanu servadel
Objektiiv summutab aberratsioone äärest ääreni ning tagab selge ja kvaliteetse pildi tänu kolmele asfäärilisele objektiivile ja kahele ED-objektiivile. See kindlustab, et kaader on ideaalne servast servani, mitte ainult keskel.

Ülainurk, kõikjal Sinuga
Vaid 215 g kaaluv objektiiv ei tee kompromisse pildikvaliteedi osas ega tee fotokotti ülemäära raskeks. Ilmastikukindlad tihendid kogu objektiivi konstruktsioonis kaitsevad seda tolmu ja vihma eest, võimaldades seda kõige keerulisemates keskkondades muretult kasutada. 62 mm filtrikeere võimaldab kergesti filtreid kasutada.

Kiire ja sujuv
Terve maailm fookuses; sättides 36 cm peale f/8 avaga, teravustab objektiiv kõik, mis Sinu ees on, alates minimaalsest teravustamiskaugusest kuni lõpmatuseni. Kiire autofookus koos vaevumärgatava fookuse nihke ehk hingamisega muudab objektiivi suurepäraseks videosalvestuskaaslaseks.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.