Panasonic Lumix S PRO 50mm f/1.4 objektiiv

Panasonic
Tootekood: S-X50E
Hind
2 521.80 €
Kuumakse
73.55 € / kuumakse alates
Loomutruu sügavus ja atraktiivne bokeh-efekt
Panasonic Lumix S-seeria objektiivide tuumiku moodustab suure avaga fiksobjektiiv. Panasonic Lumix S PRO 50 mm f/1.4 objektiiv loob hämmastava sügavusega äärmiselt loomutruud kujutised. Taustal asuv pehme ja atraktiivne bokeh-efekt aitab muuta igapäevased stseenid elamusrikasteks ja kunstipärasteks võteteks.
Lumix S PRO objektiiv vastab rangetele LEICA standarditele. Isegi ava f/1.4 korral pakuvad nad silmapaistvat eraldusvõimet kaadri keskelt kuni äärteni. 480 korda sekundis autofookuse juhtimise jaoks lineaarmootorit, samm-mootorit ja kahe fookuse süsteemi kasutavad objektiivid võimaldavad teil kindlustundega hindamatuid hetki jäädvustada.

Vastupidav konstruktsioon – rohkem võimalusi
Jäädvustage hetki kõikjal ja pea iga ilmaga. Objektiivi pritsme- ja tolmukindlus ja võime töötada kuni -10 °C temperatuuril muudavad selle isegi intensiivse välikasutuse jaoks piisavalt tugevaks. Objektiiv on kaitstud nt liiva ja vihma eest, mistõttu sobib see suurepäraselt karmides oludes pildistamiseks. Nüüd ei hoia teid looduse või maastiku jäädvustamisel enam miski tagasi.

Suurepärane kaaslane filmimisel
Tänu video toele on LUMIXi kaamera kasutajal videosalvestuseks kõik vajalik olemas. Lisaks avasuuruse sujuvale muutmisele on kogu süsteem hääletu ja võimaldab heli paremini jäädvustada. Samuti tagab objektiivi hämmastava automaatteravustamise funktsiooni, suurepärased 4K-video salvestamise võimalused ja täpse fokuseerimise.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.