Lexar

Lexar mälukaart SDXC 256GB Professional 1800x UHS-II U3 V60

Tootekood:
LSD1800256G-BNNNG
Hind
141.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Lexar Professional seeria 1800× SDXC UHS-II mälukaart võimaldab kiiresti tabada ja arvutisse kanda kvaliteetseid fotosid ning FullHD ja 4K videosid – seda kõike tänu 280 MB/s lugemiskiirusele. Vaata, kuidas failid mälukaardilt arvutisse vuhisevad ja näed, kuidas ajakulu arvuti taga hoobilt väheneb – Sul jääb rohkem aega pildistamiseks ja videote üles võtmiseks.

Usaldusväärne kiirus
Lexar pakub kiiret ja kvaliteetset jõudlust, mida saad usalda. Ole Sa professionaalne fotograaf, videograaf või asjaarmastaja – Lexaril on olemas kõik, mida vajad. Tänu UHS-II tehnoloogiale pakub Professional 1800× mälukaart märkimisväärset 280 MB/s lugemiskiirust ja 205 MB/s kirjutamiskiirust.

Kvaliteetsed fotod ja suuremahulised videod
Sõltumata sellest, kas kasutad peegelkaamerat, HD videokaamerat või 3D kaamerat, SDXC UHS-II mälukaardiga on Sinu jaoks avatud kõik uksed – suured fotod ja silmipaitavalt selged FullHD ja 4K videod.

Märkimisväärne ühilduvus
Lexari meeskond töötab koos suurimate kaameratootjatega, et tagada mälukaartide ühilduvus kõigi kaameratega – lihtsatest kõige keerulisemateni välja.

Järjepidevalt testitud
Kõik Lexari tooted läbivad ulatusliku testimisprotsessi, millega tagatakse mälukaardi töökindlus, kvaliteet, ühilduvus ning usaldusväärsus.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 3-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.