Insta360

Insta360 Ace Pro 8K Seikluskaamera 48MP Fotodega ja FlowState Stabiliseerimisega

Tootekood:
CINSAAJA
Hind
507.90 €
Kuumakse
14.81 € / kuumakse alates
  • Kuni 8K (7680 × 4320) 24 kaadrit/s videosalvestus
  • Kuni 48-megapikslised (8064 × 6048) fotod
  • Võimekas 1/1,3" sensor
  • 151° Leica f/2.6 lainurkobjektiiv
  • FlowState stabiliseerimine, Horizon Lock
  • Hääl- ja žestijuhtimine
  • 2,4" pööratav puuteekraan, 0,7" esiekraan
  • 100-minutiline tööaeg, kiire laadimine
  • Mitu valitavat videorežiimi
  • Veekindel kuni 10 m sügavusel

Lipulaev 1/1,3" sensor
Suurem sensor pakub kuni 2,4 µm piksli suurust, jäädvustab rohkem valgust ning sellel on järgmise taseme dünaamiline ulatus ja pildikvaliteet isegi kiiresti liikuvate tegevusstsenaariumide või vähese valguse korral.

Koostöö Leicaga
Tehes koostööd eksklusiivselt Insta360-ga, toob Leica seikluskaamerasse oma legendaarse optilise disaini ja tipptasemel pildistamise asjatundlikkuse. See esmaklassiline liit pakub igast hetkest suurepäraseid visuaale.

PureVideo
5 nm tehisintellekti kiibil ja 1/1,3-tollisel sensoril töötav PureVideo määratleb uuesti hämaras pildistamise, tuues kaasa uuendusliku müravähenduse, parema heleduse ja dünaamilisema ulatuse.

Sisseehitatud Active HDR
Ace Pro hoiab Sinu video liikumise ajal stabiliseerituna, säilitades samal ajal detailid erksamateks kaadriteks.

Uskumatu värvitäpsus
Ace Pro pakub täpseid ja rikkalikke värve, mis on suurepärased isegi vee all. Ükskõik, milline on plaan, jäädvustad selle hämmastava täpsuse ja detailidega. AquaVision 2.0 toob Sulle vees uue taseme sisu.

2,4" pööratav puuteekraan
Suure klapiga puuteekraaniga saad rohkem juhtida. Paindlik 2,4-tolline puuteekraan muudab võtete kasutamise ja eelvaate lihtsamaks.

Magnetkinnitus
Kinnita oma kaamera vaevata ja vaheta magnetkinnitussüsteemi abil sujuvalt tarvikuid. Nutikas raamita disain võimaldab Sul hõlpsalt akut vahetada.

Clarity Zoom
Keskendu detailidele. Valmistu lähivõteteks ja topeltpuuduta ekraani, et pildikvaliteeti kahjustamata 2× sisse või välja suumida. Erinevalt teistest kaameratest, mis lihtsalt kärbivad pilti, teravustab Clarity Zoom sama eraldusvõimega.

Žestiga juhtimine
Koge lihtsamat filmimisviisi. Anna märk salvestamise alustamiseks/lõpetamiseks või pildistamiseks. Ideaalne seltskonnaselfideks, lärmakasse keskkonda või kui Sa ei taha endale tähelepanu tõmmata!

Hääljuhtimine 2.0
Uus hääljuhtimise algoritm lihtsustab pildistamist, kui Sinu käed on hõivatud. Anna lihtsalt käsk ja vaata, kuidas see oma võlu teeb.

Peata salvestamine
Peata ja jätka salvestamist samas failis ühe sujuva klipi jaoks. See hoiab Sinu võtted kõik koos ja säästab aega mitme lühikese klipi otsimisel.

Tühista salvestamine
Tühista ja kustuta praegune salvestis koheselt ja alusta uuesti. Hoia oma kaamera salvestusruum kontrolli all ja vaata ainult parimaid kaadreid.

Autokaamera funktsioon
Kasuta oma kaamerat autokaamerana. Seadista kaamera end automaatselt sisse lülitama ja alusta salvestamist mis tahes režiimis kohe, kui ühendad välise toiteallika.

AI Highlights Assistant
Säästa väärtuslikku aega ja SD-kaardi ruumi AI Highlights Assistantiga. See leiab ühest videost parimad hetked ja kuvab Sulle kaameras ülevaatamiseks parimad hetked. Failide mugavaks haldamiseks otsustad ise, mida säilitada ja mida kustutada.

Unikaalne statistika juhtpaneel
Lisa oma kaadritele statistikat Garmini ja Apple Watchi abil. Esimene seikluskaamera spetsiaalse integratsiooniga Sinu Garmini seadme või Apple Watchi jaoks. Võta GPS, kiirus ja palju muid andmeid ning lisa need oma videosse.

Dünaamiline timelapse
Loob suurejoonelise liikuva timelapse video, kärpides liikumatuid videoid, et tekitada suunamuutus.

Timeshift
Kiirenda aega ja ruumi filmiliku hüperlapsiga.

Eelsalvestus
Salvesta 15 või 30 sekundit filmimaterjali enne, kui valjutad salvestamisnuppu. Sa ei jää enam ühestki eepilisest hetkest ilma.

Ajastatud jäädvustamine
Ajasta kaamera sisselülitamine ja alusta salvestamist määratud ajal. Ära jää enam kunagi päikesetõusust ilma.

4K 120 kaadrit/s jäädvustamine
Sukeldu Ace Pro'ga 4K kargesse ja selgesse maailma – seda kõike 120 kaadrit sekundis. Ava uus lugude jutustamise ja tegevuse maailm.

FlowState stabilisaator
Tänu juhtivale pildistabilisaatorile hoiab kaamera eemal ka kõige intensiivsemad põrutused ja värinad. Uskumatult sujuvad videod, olenemata tegevusest.

360° Horizon Lock
Kiirenda tegevust ja hoia oma videod ideaalselt samal tasemel 360° Horizon Lock abil. Iga kord veatu kaader. 360 Horizon Lock on saadaval ainult FreeFrame videorežiimis. Efekti rakendamiseks töötle faili Insta360 rakenduses.

Veekindel kuni 10 m
Mõeldud seiklusteks. Ace Pro on veekindel kuni 10 m sügavusel, mis on enam kui piisav metsikute veealuste seikluste alustamiseks. Eraldi sukeldumisümbrisega saad viia kaamera lausa 60 m sügavusele.

Vastupidav
Usalda, et Sinu kaamera püsib tegevuses ka kõige raskemates tingimustes. Kaamera töötab temperatuuridel kuni -20 °C – see on usaldusväärne isegi talispordi jäädvustamiseks.

Kiire laadimine ja kauakestev aku
Eriti pika aku tööeaga saad jätkata salvestamist terve päeva. Jäädvusta tegevust Ace Pro abil kuni 100 minutit isegi Active HDR-video jäädvustamisel kiirusega 4K 30 kaadrit/s. Kiirlaadimine tõstab aku 80%-ni vaid 22 minutiga ja laeb täielikult 46 minutiga.

Paindlik heli
Jäädvusta heli õigel viisil. Optimaalseks helisalvestuseks saad vahetada kolme helirežiimi vahel. Kasuta Stereot üldise heli jaoks, Wind Reduction tuulemüra vähendamiseks ja Direction Focus režiimi, et saada postituse redigeerimisel kaasahaaravam heli.

Lae failid alla taustal
Ei mingit ootamist. Lae alla kaadrid kaamerast, samal ajal kui Insta360 rakendus vaikselt taustal töötab, jättes Sulle võimaluse oma telefoni muudeks ülesanneteks kasutada.

FreeFrame video
Üks võte, mis tahes perspektiiv. Pildista vabadusega eksportida mis tahes kuvasuhtega. Jaga sotsiaalmeedias nii horisontaalses kui ka vertikaalses vormingus, et igast klipist maksimaalselt kasu saada!
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.