Combo Storage Bag Sunnylife for Insta360 X4

Sunnylife
Tootekood: X4-B816
Hind
22.10 €

Sunnylife kott Insta360 X4 ja tarvikute jaoks

Muuda oma Insta360 X4 kaamera ja tarvikute transportimine lihtsaks. Sunnylife praktiline kott võimaldab sul mugavalt kanda oma vajalikke seadmeid - tänu spetsiaalsetele taskutele on igal esemel oma koht. Samuti on sul kasutada suur lukuga tasku. Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, seega on see väga vastupidav ja samal ajal hoiab sinu seadmed turvaliselt.

Ohutu ladustamine ja transportimine

X4-B816 kott mahutab mitte ainult Insta360 X4 kaamera, vaid ka arvukalt tarvikuid, nagu selfie pulgad, akud ja laadimiskeskus. Spetsiaalselt kujundatud taskud tagavad, et iga ese püsib stabiilselt paigas - nii saad kergesti organiseeritud olla ja kaitsta oma seadmeid kahjustuste eest.

Lisatasku väikestele tarvikutele

Koti sees on suur lukuga tasku väikeste tarvikute, nagu kaablite, mälukaartide ja filtrite hoidmiseks. See tagab, et kõik, mida võid vajada, on alati käepärast! Ära muretse oma seadmete kaotamise või nende kahjustamise pärast.

Teie mugavuse nimel

Kvaliteetsed lukud töötavad sujuvalt ja usaldusväärselt, võimaldades lihtsat juurdepääsu koti sisule. Nüüd saad välja võtta vajalikud seadmed ja alustada salvestamist hetkega! Sa ei pea enam muretsema, et jääd ilma võimalusest teha ideaalne kaader. Veelgi enam, mugav käepide sobib suurepäraselt sinu käes ja võimaldab kotti kergesti kanda.

TootjaSunnylife
mudelX4-B816
MaterjalKangas + flanell
Kaal432 g
Mõõtmed324 x 191 x 67 mm
ÜhilduvusInsta360 X4
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
61 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.