GoPro

GoPro HERO12 Black

Tootekood:
CHDHX-121-RW
Hind
449.00 €
Kuumakse
13.10 € / kuumakse alates

VIDEOSTABILISATSIOON

Hero12 Blacki HyperSmooth 6.0 tase tõstab videostabilisatsiooni uuele tasemele, tagades laitmatult sujuva kaadri isegi keerulistel pinnastel. See on isegi võitnud Emmy® auhinna kaamerate sisseehitatud sensori ja tarkvara stabilisatsiooni eest.

AUTOBOOST JA HORIZON LOCK

HyperSmooth 6.0-ga tagab HERO12 Black automaatselt, et saad laiemaid kaadreid, kasutades video stabiliseerimist, sõltuvalt sinu kiirusest ja liikumisest stseenis. Horizon Lock on osa HyperSmooth 6.0-st, mis lihtsustab horisondi tasapikkuse hoidmist, kui kaamera pöörleb täielikult 360°.

UUS MAX LENS MOD 2.0 LAIENDAB VAATENURKA

Saad nüüd kõige laiemad, kõrgemad ja põnevamad vaatenurgad, sealhulgas ultra-lai 177° vaatenurk - kõik 4K60 kvaliteedis. Max HyperSmooth pakub kindlat videostabilisatsiooni kõigis videorežiimides, mistõttu on see suurepärane uuendus mägironimise, suusatamise ja teiste ekstreemspordialade jaoks.

HDR-VIDEOTUGI

Hero12 Black toetab nüüd HDR (High Dynamic Range) videot 5.3K ja 4K60 formaatides, pakkudes suuremat detaili ja värve eredates ja varjutatud kohtades.

SUUR PILDISENSOR VÕIMALDAB ERINEVAID KAADRISUHTEID

Kasuta Hero12 Blacki laia valiku kaadrisuhete jaoks - valida saab laiekraani, vertikaalse või täiskaadri vahel, sõltuvalt sellest, kas salvestad traditsioonilisteks laiekraaniklippideks või sotsiaalmeedia jaoks.

10-BITINE VÄRVIPROFIIL JA TIMECODE SYNC

10-bitine värviprofiil võimaldab täiustatud värvisügavust, sujuvaid üleminekuid ja rohkem reaalsust. Lisaks saab pro-loojatele kasutada GP-Log koodeeringut koos LUT-iga, et maksimeerida dünaamilist ulatust enne värvikorrektsiooni rakendamist. Samuti on saadaval uus TimeCode Sync funktsioon, mis võimaldab sünkroonida mitmeid Hero12 Black kaameraid Quik rakenduse kaudu.

BLUETOOTHI HELITUGI JA SUURED FOTOD KUNI 27 MP

Nüüd saad kasutada Apple AirPodseid, Bluetoothi kõrvaklappe või muid juhtmevabu mikrofone intervjuude või jutustamise jaoks. Hero12 Blackiga saab kaugjuhtimisega kasutada häälkäsklusi ja kuulata kaamerast tulevaid hoiatusi. Kaameral on võime pildistada muljetavaldavaid 27 MP fotosid ja teha kvaliteetseid kaadrist väljatõmbeid otse videost.

KAHEKORDNE LCD-EKRAAN JA NUTIKAD FOTOREŽIIMID

Naudi sujuvat tagasisidet ülikiirel tagumisel puutetundlikul ekraanil ja lülita esimene ekraan sisse, et teha selfisid. Nutikad fotorežiimid, nagu Hindsight, Scheduled Capture ja Interval Photo, võimaldavad sul tabada igat hetke täpselt nii, nagu soovid.

IN-CAMERA POWER TOOLS VÕIMALDAVAD ROHKEM LOOMINGULISUST

Hindsight võimaldab salvestada kuni 30 sekundit materjali enne salvestamise alustamist, isegi kui vajutad päästiku liiga hilja. Scheduled Capture abil saad kaamera eelnevalt sisse lülitada ja automaatselt salvestada kaadreid kuni 24 tundi ette. Interval Photo abil saad automaatselt teha fotosid kindlal ajavahemikul, samal ajal kui saad keskenduda oma lemmiktegevusele.

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
15 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.