Silicone protective case PULUZ for Insta360 X4 (red)

Puluz
Tootekood: PU985R
Hind
5.85 €

PULUZ silikoonist kaitseümbris Insta360 X4 jaoks (punane)

Kaitske oma Insta360 X4 kaamera täielikku turvalisust PULUZ silikoonist kaitseümbrisega. See on loodud kestvuse, funktsionaalsuse ja esteetika silmas pidades, pakkudes samal ajal ülimat kaitset ja mugavust.

Kestva ja paindliku disainiga

PULUZ ümbris on valmistatud kvaliteetsest, paindlikust silikoonist, millel on suurepärased lööke neelavad omadused. See kaitseb kaamerat põrutuste, kukkumiste, kriimustuste ja muude mehaaniliste kahjustuste eest ning on kulumiskindel pikaajalise kaitse tagamiseks.

Kõikehõlmav objektiivi kaitse

Komplekt sisaldab ka objektiivikaitset, mis kaitseb objektiivi kriimustuste, pragude ja muude kahjustuste eest. See hoiab teie kaamera täielikult turvalisena olenemata tingimustest.

Esteetiline ja funktsionaalne disain

Ümbrise pind on saanud erilist töötlemist, mis annab sellele elegantse välimuse ja tagab mugava haarde. Veelgi enam, aksessuaar on väga lihtne paigaldada ja eemaldada, nii et saate oma kaamera kiiresti kaitsta peaaegu igas olukorras. Kuid see ei piirdu sellega. Silikoonist korpus on lihtne puhastada - piisab, kui pühkida see niiske lapiga või pesta, nii et see näeb alati välja nagu uus.

Mõeldud disain

Ümbris on loodud suure küljeavaga, mis võimaldab hõlpsat juurdepääsu akule ja USB-pordile ilma eemaldamata. Samuti saate hõlpsasti kasutada kõiki vajalikke nuppe ja funktsioone. Selline lahendus muudab kaamera igapäevase kasutamise palju lihtsamaks, samal ajal tagades selle täieliku kaitse.

TootjaPULUZ
mudelPU985R
VärvPunane
MaterjalSilikoon
ÜhilduvusInsta360 X4
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.