Silicone protective case PULUZ for Insta360 X4 (white)

Puluz
Tootekood: PU985W
Hind
5.85 €

PULUZ silikoonist kaitsekott Insta360 X4 jaoks (valge)

Kaitse oma Insta360 X4 kaamerat täielikult PULUZ silikoonist kaitsekotiga. See on loodud silmas pidades vastupidavust, funktsionaalsust ja esteetikat, pakkudes samal ajal ülimat kaitset ja mugavust.

Kestva ja painduva disainiga

PULUZ kott on valmistatud kvaliteetsest, paindlikust silikoonist, millel on suurepärased löögisummutavad omadused. See kaitseb kaamerat löökide, kukkumiste, kriimustuste ja muude mehaaniliste kahjustuste eest ning on kulumiskindel pikaajalise kaitse tagamiseks.

Kõikehõlmav objektiivi kaitse

Komplekt sisaldab ka objektiivikaitset, mis kaitseb objektiivi kriimustuste, pragude ja muude kahjustuste eest. See hoiab teie kaamera täielikult ohutuna olenemata tingimustest.

Esteetiline ja funktsionaalne disain

Koti pind on saanud erilist töötlemist, mis annab sellele elegantse välimuse ja tagab mugava haarde. Veelgi enam, tarvikut on väga lihtne paigaldada ja eemaldada, nii et saate oma kaamera kiiresti kaitsta peaaegu igas olukorras. Kuid see ei jää siin pidama. Silikoonkorpus on lihtne puhtana hoida - piisab, kui pühkida see niiske lapiga või pesta, et see näeks alati välja nagu uus.

Mõeldud disain

Kott on loodud suure küljeavaga, mis tagab lihtsa ligipääsu akule ja USB-pordile ilma eemaldamata. Samuti saate hõlpsasti kasutada kõiki vajalikke nuppe ja funktsioone. Selline disain muudab kaamera igapäevase kasutamise palju lihtsamaks, tagades samal ajal selle täieliku kaitse.

TootjaPULUZ
MudelPU985W
VärvValge
MaterjalSilikoon
ÜhilduvusInsta360 X4
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
19 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.